Neler Yeni

5090 laptop fiyatı ne kadar olur

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
160-170k
Mesaj otomatik birleştirildi:

4090 laptop fiyatı direkt tek bir 4090 dan daha ucuz öyle bir mantık yok
Sizce şuan ki bütçeme anca 5080 mi denk gelir? Acaba 5000 serisi laptopları beklemeli miyim yoksa bu fotoğrafını paylaştığım marka model ve özellikleri yazan laptop mu almak mantıklı

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
Sizce şuan ki bütçeme anca 5080 mi denk gelir? Acaba 5000 serisi laptopları beklemeli miyim yoksa bu fotoğrafını paylaştığım marka model ve özellikleri yazan laptop mu almak mantıklı
Eğer türkiyeden alınacaksa 5090 çok zor gibi hocam ama 5080 yakalanır gibi. Bendede 80k bütçe var umarım rtx5070ti bir laptopa yeter.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bay fahare
150+ stok durumuna göre 200 k kadar gider hata şöyle söyleyeyim nakit varsa git dolar al o çıkana kadar dolar 50 tl olur 250 300 k anca alırsın
Hocam yatırım tavsiyesi verme internette başına iş alırsın fiyat konusuna gelirsek 200 250 olur (şuanki şartlar aldina dolar dediği gibi olması durumunda üstel olarak katlanır

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
Yurt dışından alınacaksa herşekilde alınır rtx5090 lı laptop ama ilk aylarda stok sıkıntısı olduğu için ilk aylarda yurt dışında bile bulamazsın.

Hocam yatırım tavsiyesi verme internette başına iş alırsın fiyat konusuna gelirsek 200 250 olur (şuanki şartlar aldina dolar dediği gibi olması durumunda üstel olarak katlanır
Şuanda asus e storeda asus scar 18 rtx5090 241k hocam.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yurt dışından alınacaksa herşekilde alınır rtx5090 lı laptop ama ilk aylarda stok sıkıntısı olduğu için ilk aylarda yurt dışında bile bulamazsın.

Şuanda asus e storeda asus scar 18 rtx5090 241k hocam.
Mesela ne zaman alınabilir hale gelir? Malum benim de okul var ve bilgisayar lazım olacak bu yüzden çok bekleyemem bir yandan da elbette alsam da hemen kullanmaya başlasam diye düşünüyorum ama acele ederek de pişman olmak istemiyorum

Eğer türkiyeden alınacaksa 5090 çok zor gibi hocam ama 5080 yakalanır gibi. Bendede 80k bütçe var umarım rtx5070ti bir laptopa yeter.
Türkiye'den almayı düşünüyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
Mesela ne zaman alınabilir hale gelir? Malum benim de okul var ve bilgisayar lazım olacak bu yüzden çok bekleyemem bir yandan da elbette alsam da hemen kullanmaya başlasam diye düşünüyorum ama acele ederek de pişman olmak istemiyorum

Türkiye'den almayı düşünüyorum
Hocam bu ayın 25 inde ön siparişe açılacak ama Türkiyede geçerli olacakmı bu durum bilinmiyor. Chat gpt ye sorunca Türkiyedede bu tarihte ön sipariş açılacak diyor ama bilmiyorum artık. Bana kalırsa martın ortası gibi satışa sunulur en geç nisana kayar. Fiyat konusu tam bir muamma maalesef, eğer laptoplarda rtx ekran kartları gibi fahiş fiyatlar ile çıkarsa işimiz yaş. Tek umudum laptoplara talep ekran kartlarından daha az olacağı için stok sıkıntısı daha az olur bu yüzden ekran kartları kadar fahiş fiyata satılmazlar(bu benim fikrim bu arada)

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Hocam bu ayın 25 inde ön siparişe açılacak ama Türkiyede geçerli olacakmı bu durum bilinmiyor. Chat gpt ye sorunca Türkiyedede bu tarihte ön sipariş açılacak diyor ama bilmiyorum artık. Bana kalırsa martın ortası gibi satışa sunulur en geç nisana kayar. Fiyat konusu tam bir muamma maalesef, eğer laptoplarda rtx ekran kartları gibi fahiş fiyatlar ile çıkarsa işimiz yaş. Tek umudum laptoplara talep ekran kartlarından daha az olacağı için stok sıkıntısı daha az olur bu yüzden ekran kartları kadar fahiş fiyata satılmazlar(bu benim fikrim bu arada)
Galiba en iyisi benim 5000 serisi laptopların satışa çıkmasını beklemem olacak🤔

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Peki benim fotoğrafını paylaştığım laptop hakkındaki düşünceniz nedir

190-240k arası bir tahmin
Mesela 5000 serisi laptoplar satışa çıktı ve ben de inceledikten sonra 4090 almaya karar verdim, 5000 serisi laptoplar çıktığı için 4000 serisi laptop fiyatlarında değişiklik olur mu?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Muhammet Kürkçü
Peki benim fotoğrafını paylaştığım laptop hakkındaki düşünceniz nedir
Fiyat olarak çok iyi fakat hem işlemci artık eski nesil sayılır hemde bataryayı su gibi içiyor ve çok ısınıyor maalesef.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Fiyat olarak çok iyi fakat hem işlemci artık eski nesil sayılır hemde bataryayı su gibi içiyor ve çok ısınıyor maalesef.
Gerçekten çok ısınıyor mu? Mediamarktta adam fazla ısınmaz demişti.

Tabi ona 4080 laptopu sormuştum ama 4090la arasında pek sıcaklık farkı olmaz herhalde

Top Bottom