5090 ve amd ryzen 9 9950x3d sistem toplamak için yardım bekliyorum

onun harici ramlerin clock speedleri daha yüksek ve arctic liquid freezerlerin soğutması tercih edilebilecek en iyi soğutmalardan bu tarz sistemlerde kullanılarak kendini kanıtlamış bir soğutma
Am5 sistemlerde 6000mhz üstü ramler genellikle stabil olmuyor. Enermax da sağlam marka hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yeterli fakat 6090 çıkarsa ve onu almak isterse o zaman sıkıntı olabilir çünkü artık nvidia gpuları güç tüketsin diye değil elektriği vampir gibi emmesi için ürettiğinden dolayı 1200w yetmeyebilir ve 1650w bunun için fazlasıyla yeterli kalır
6090 fazla güç tüketse bile geçmek şahsen gereksiz olurdu. 7000 serisinde de zaten büyük ihtimal 1.4nm olur.

Am5 sistemlerde 6000mhz üstü ramler genellikle stabil olmuyor. Enermax da sağlam marka hocam.

6090 fazla güç tüketse bile geçmek şahsen gereksiz olurdu. 7000 serisinde de zaten büyük ihtimal 1.4nm olur.
enermaxa lafım yok lafım olsa psusunu önermezdim zaten fakat arctic soğutma işinde daha iyi ve liquid freezer modeli bu tarz işlemciler üzerinde kendini yeterince kanıtlamış

yinede ileriye yöneliklik iyidir diye düşünüyorum çünkü yarın öbür gün psuya ihtiyacı olursa daha fazla harcama yapması gerekebilir

9800x3d alsam yeterli olur mu acaba ileride değiştiririm olmadı

9800x3D ile 9950x3D nin oyun performansı tamamen aynı. Oled aldığınıza göre amaç oyun. 9800 al daha mantıklı. Boşa fazladan para verme.
haklısın sonra olmadı bunu satar yeni işlemci gelirse onu alırım zaten bu işlemcinin sorunu azmış yorumlarda okudum

9800X3D SİPARİŞ ETTİM gerisine gerek yok bence

9800x3D ile 9950x3D nin oyun performansı tamamen aynı. Oled aldığınıza göre amaç oyun. 9800 al daha mantıklı. Boşa fazladan para verme.
eğer turbo modunu açmazsa aynı fakat turbo modunu açarsa 9950x3d fark atıyor

haklısın sonra olmadı bunu satar yeni işlemci gelirse onu alırım zaten bu işlemcinin sorunu azmış yorumlarda okudum

9800X3D SİPARİŞ ETTİM gerisine gerek yok bence
iyi bir tercih olmuş

eğer turbo modunu açmazsa aynı fakat turbo modunu açarsa 9950x3d fark atıyor

iyi bir tercih olmuş
Allah allah onu görmedim de donanım olarak mümkün olmaması lazım öyle bir şeyin nerede gördünüz hocam şaşırdım doğrusu.

Lian Li Lancool III ARGB bu kasayı alsam yeterli olur mu?

Allah allah onu görmedim de donanım olarak mümkün olmaması lazım öyle bir şeyin nerede gördünüz hocam şaşırdım doğrusu.
youtubeda var videoları biostan açıyorsun turbo modu core ve threadleri yarıya indiriyor 16c/32t den 8c/16t ye iniyor o 3d v-cache olmayan çekirdeklerini kapatıyor

Geri