50binTl butce ile kasa önerisi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
50000
aktif olarak
EVGA RTX 3080.
i7-11700F
MSI 590-A Pro.
DDR4 16 GB RAM. Kule tipi soğutma kullanıyorum. Fazla ısınıyor düşük FPS sorunları yaşıyorum. Mikro donmalar ve kasmalar oluyor.
Bu yüzden değiştirmek istiyorum ekipmana ihtiyacım yok sadece kasa icin oneri istiyorum kendi sistemide satacağım inşallah

aktif olarak
EVGA RTX 3080.
i7-11700F
MSI 590-A Pro.
DDR4 16 GB RAM. Kule tipi soğutma kullanıyorum. Fazla ısınıyor düşük FPS sorunları yaşıyorum. Mikro donmalar ve kasmalar oluyor.
Bu yüzden değiştirmek istiyorum ekipmana ihtiyacım yok sadece kasa icin oneri istiyorum kendi sistemide satacağım inşallah
Hocam o sistemde donma ve kasma olmaması lazım, eğer isterseniz sadece işlemci yükseltmenizi öneririm.
Bir de eski bir kasaysa her parçaya bakım yaptırmanızı ve ekran kartının macun ped gibi değişimlerinin yapılmasını öneririm.
Anakart işlemci ve rami satıp, ddr5 amd sisteme geçebelirsiniz.

aktif olarak
EVGA RTX 3080.
i7-11700F
MSI 590-A Pro.
Arkadaşın dediği gibi işlemci anakart ve ramleri satıp bu 3 parçayı am5 le yenileyebilirsiniz 3080 ekran kartı 4070 e denk nerdeyse

ssdyi değiştirmem gerekir mi ayrıca soğutma sorunu oluyor o yüzden kasanın kendisini ve sıvı soğutmaya geçmek istiyorum sizce????
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca işlemcim anakart ve ramlar sizce ne kadara satılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,872
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri