Necip5270392
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 111
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ThermalThake Peerless Falan Soğutamaz Diyonuz Yani..çok üst düzey kule tipi sogutamalar sogutur onlarda zaten sıvı sogutma fiyatına
ThermalThake Peerless Falan Soğutamaz Diyonuz Yani..çok üst düzey kule tipi sogutamalar sogutur onlarda zaten sıvı sogutma fiyatına
ThermalThake Peerless Falan Soğutamaz Diyonuz Yani..
![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Soğutur.
Yani Hocam Hazır Kasa Önerdiler Ve O Kasayı Düzenlerken İçerisinde Bulunan Seçeneklere Göre Alabilirim Ama (Dışarıdan Ekstra Masraf Yapmamak İçin)hava sogutucu alıcaksan 6-7 bakır borulu kaliteli ürün bakmanız lazım
Belirttiğim kule tipi soğutur. Hazır kasa seçeneklerinde frost commander olmasa bile peerless assassin seçilebilir.Yani Hocam Hazır Kasa Önerdiler Ve O Kasayı Düzenlerken İçerisinde Bulunan Seçeneklere Göre Alabilirim Ama (Dışarıdan Ekstra Masraf Yapmamak İçin)
Bide Sıvı Soğutma Yerine Hava Soğutma Dememin Nedeni Bu Sıralar Pompası Bozulan Çok Kişi Görmeye Başladım Etrafta Ondan Dolayı..
hava sogutucu alıcaksan 6-7 bakır borulu kaliteli ürün bakmanız lazım
Hocam Hava Alıcağım Kasadan Hava Soğutma Kaldırılmış.. Sizce Hangi Sıvı Soğutmayı Almam Doğru Olur Hazır Kasada (240-/-280 Yada 360 Artık Hangisi Varsa Onu Alıcam 360 Varsa 360 Alırım Aşağı Almam Diye Düşünüyorum Ama Kalite Olarak Soruyorum Sizlere)![]()
Thermalright Frost Commander 140 Black TL-D14X 140mm + TL-C12PRO 120mm 5 x 8mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, Alüminyum üst kapaklı çift kule tasarımı kullanır. Beş saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışıwww.gaming.gen.tr
Soğutur.
Sistemin onay alırsa hazır halini paylaşır mısın bende alacağım böyle bir şey iyi denk geldiMerhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Biliyorum Çok Tatava Yaptım Ve Başınızı Ağrıttım Ama Son Kez Sizin Attığınız Hazır Kasalar Üstünden Sizin Örnek Kasalarınız Ve Sizlerin (Şunu Al Bunu Böyle Al Şurasını Böyle Oyna) Önerileriniz Üzerine Editleyerek Elde Ettiğim Kasa Budur Sizce Almalımıyım..?! Biliyorum Bütçeyi Bi 5-/-6K Aştım Ama Aldım Mı Bi 7 Sene Götürsün Falan Gözüyle Bakan Min 13+ Yıllık Bir Eski PC Kullanıcıyım Ondan Dolayı Biraz Detay Kasıyorum..
Şimdiden her şey İçin Teşekkürler.. Kasa Örneği Alttaki Fotoda..
Bu Arada Eklemem Gerekir Ki Bu İşin Başında 65 Bin₺ Bütçe İle Max RTX 4060 -/- R5 5600x 16Gb Bi Sistem Toplayabileceğimi Düşünürken Böylesine Bir Sistemi Toplayabileceğimi Göstermenizden Dolayı Çok Teşekkürler.. Bi Gariban Genci Sevindirmiş Oldunuz..
Alıntıyı görüntüle
Onay Derken..?!Sistemin onay alırsa hazır halini paylaşır mısın bende alacağım böyle bir şey iyi denk geldi
Yani adam sormuş ya eksik gıdık varmı sisteme son bir değişiklik yapmış eğer bilen arkadaşlar alınır derse alırız o anlamda onay dedim benimde pek. Bilgim yok ziyan olmasın paramizOnay Derken..?!
O Adam Benim Hocam..Yani adam sormuş ya eksik gıdık varmı sisteme son bir değişiklik yapmış eğer bilen arkadaşlar alınır derse alırız o anlamda onay dedim benimde pek. Bilgim yok ziyan olmasın paramiz
Evet doğru kusura bakma yazdıktan sonra farkettimO Adam Benim Hocam..![]()