Neler Yeni

Öneri 50bintl ye bu laptoplardan hangisi alinir ?

yusuf34

80+ Silver
Bütçe
50000
Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,060
İsim
1
@qwerty1029384756
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçbiri alınmaz sanki

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert kaan benek
Bütçeye uygun rog bul geç

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,060
İsim
1
coilwhinesiz ne onerirsiniz hp victus istemiyorum
ben çok anlamıyorum hocam arkadaşlar önersin

rog almaya gerek yok ama bu bütçede

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert kaan benek
hocam coilwhine sorunu var onlarda ondan dolayi almak istemiyorum

coilwhinesiz varmidir
Coilwhine sorunu var ne hocam ilk defa laptop için sizi gördüm böyle diyen . Evde hem rog hem tuf var bir sıkıntı yok etrafımda gördüğümde de bir sıkıntı yok.Bir kişinin başına geldi diye herkesde de olmuyor.Daha önce coilwhinelı rx590 kullandım sesten başka bir sıkıntısı yok onun da

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coilwhine sorunu var ne hocam ilk defa laptop için sizi gördüm böyle diyen . Evde hem rog hem tuf var bir sıkıntı yok etrafımda gördüğümde de bir sıkıntı yok.Bir kişinin başına geldi diye herkesde de olmuyor.Daha önce coilwhinelı rx590 kullandım sesten başka bir sıkıntısı yok onun da
hocam ben biraz taki takintiliyim sese karsi elinizde hangi model rog var tam model numarasi nedir

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert kaan benek
Eski bir model var şu an seri no hatırlamıyorum 3070 li

Tuf da 3050 li hn144 fln olması lazım

yusuf34

80+ Silver

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Furkan
7435hs li olan modelde dahili gpu yok onu almak istemiyorum hocam
Anladım hocam haklısınız ben 7735hs ile karıştırmışım onum Mux durumu önemli gerçekten. Hocam bu fiyat bandında ki cihazların geneli aynı performansı veriyor. Bunların arasından f/p olarak nitro ve tuf serisi sıyrılıyordu bir ara çok incelemiştim. HP önermiyorum kesinlikle. Dikkat edilmesi gereken 3 önemli nokta var bence. Birisi ekran en azından IPS veya SRGB %100 olmalı, ikincisi ekran kartının 140 Watt altında olmaması gerekiyor. 100 watt bile olsa ciddi fps kayıpları oluşuyor, testlerine bakabilirsiniz. Üçüncü olarak soğutma performansının iyi olması gerek. Çünkü zaten laptoplar çok ısınıyor bu da zamanla yavaşlatıyor.

RTX 4060 lı alacaksanız da 2k panel tavsiye etmiyorum çünkü bu kart bunun için tam olarak yeterli değil. Sürekli kısarsınız ayarları. Intel işlemcilerde genelde şarjı çabuk bitiyor Ryzen alabilirseniz daha iyi olur. En F/P ürünler genelde nitrolar oluyor hocam bu fiyatlarda. İçinize sineni alın kesinlikle sonra arkanıza bakmayın.

yusuf34

80+ Silver
Anladım hocam haklısınız ben 7735hs ile karıştırmışım onum Mux durumu önemli gerçekten. Hocam bu fiyat bandında ki cihazların geneli aynı performansı veriyor. Bunların arasından f/p olarak nitro ve tuf serisi sıyrılıyordu bir ara çok incelemiştim. HP önermiyorum kesinlikle. Dikkat edilmesi gereken 3 önemli nokta var bence. Birisi ekran en azından IPS veya SRGB %100 olmalı, ikincisi ekran kartının 140 Watt altında olmaması gerekiyor. 100 watt bile olsa ciddi fps kayıpları oluşuyor, testlerine bakabilirsiniz. Üçüncü olarak soğutma performansının iyi olması gerek. Çünkü zaten laptoplar çok ısınıyor bu da zamanla yavaşlatıyor.

RTX 4060 lı alacaksanız da 2k panel tavsiye etmiyorum çünkü bu kart bunun için tam olarak yeterli değil. Sürekli kısarsınız ayarları. Intel işlemcilerde genelde şarjı çabuk bitiyor Ryzen alabilirseniz daha iyi olur. En F/P ürünler genelde nitrolar oluyor hocam bu fiyatlarda. İçinize sineni alın kesinlikle sonra arkanıza bakmayın.
siz memnunmusunuz 7735hsle edit isleri yapilabilirmi

hocam 3080li 16gblaptop alinirmibu devirde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,514
Üyeler
164,688
Son üye
MatriXXL
Top Bottom