50cc scooter ekipman önerisi ?

Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar yakın zamanda 50 cc bir motor aldım. Ucuz ama koruma sağlayabilecek bir kask ve cekete ihtiyacım var. Piyasasını bilmediğim icin bütçe vermiyorum. Olabilecek en düşük önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar yakın zamanda 50 cc bir motor aldım. Ucuz ama koruma sağlayabilecek bir kask ve cekete ihtiyacım var. Piyasasını bilmediğim icin bütçe vermiyorum. Olabilecek en düşük önerilerinizi bekliyorum.
Kaskı lütfen çok da ucuza getirme derim.En az bi LS2 marka olsun en azından.kask ve ceketin dışında lastik değiştirmeni de öneririm çoğu 50cc motorsiklette lastik gibi parçalar dandik kullanılıyor özellikle yağmurlu havalarda ve ya keskin virajlarda tehlike arz ediyor

@Rime?
Kask olarak axxis square aldım :
Mont olarak da, deri ceketimin için lvl 2 koruma diktirmeyi düşündüm. Onun linki :

@Rime?
Kask olarak axxis square aldım :
Mont olarak da, deri ceketimin için lvl 2 koruma diktirmeyi düşündüm. Onun linki :
mont için korumalar fena değil. kask için ise geçmiş olsun şimdiden.

Önerin varsa değişim yapabilirim kask için. @blackjacktr
daha önce açık kasklar ilgili bu forumda baya yazdım. özetlemek gerekirse düştüğün vakit zımparaya tutulmuş bir yüzün olmaması için kesinlikle full face kask almalısın. 50cc değil bisiklet dahi kullansan bu tarz kasklar ölümcül yaralanmalara yol açabilir. bütçeni bilmediğim için öneri yapamıyorum şimdilik. yazarsan yardımcı olurum.

daha önce açık kasklar ilgili bu forumda baya yazdım. özetlemek gerekirse düştüğün vakit zımparaya tutulmuş bir yüzün olmaması için kesinlikle full face kask almalısın. 50cc değil bisiklet dahi kullansan bu tarz kasklar ölümcül yaralanmalara yol açabilir. bütçeni bilmediğim için öneri yapamıyorum şimdilik. yazarsan yardımcı olurum.
2 bin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,500
Üyeler
188,432
Son üye
hizliarsiv
Geri