2 adet m2 yuvası var iki yuva da gen4 destekliyor, oc destekliyor, ddr5 zaten söylemeye gerek yok şuan telefondayım daha unuttuğum çok vardır ezbere bilmiyorum ben de maalesef ama dediğim gibi şu durumda anakart değişiminde maksat ddr5e geçmek olur
2 adet m2 yuvası var iki yuva da gen4 destekliyor, oc destekliyor, ddr5 zaten söylemeye gerek yok şuan telefondayım daha unuttuğum çok vardır ezbere bilmiyorum ben de maalesef ama dediğim gibi şu durumda anakart değişiminde maksat ddr5e geçmek olur
Yaklaşık 1 ay önce bu işlemciyi aldım. Yaşanan intel sorunları yüzünden biraz tereddüt yaşasam da sorunun yüksek performanslı işlemcilerde yaşanması dolayısıyla bu işlemci nezdinde çok düşünmedim. Anakartında desteklemesi benim için maliyet açısından kârlı olacağından 14400f alıp geçtim.
Bu işlemcinin performansından zerre kadar memnun değilim. 12400F'e göre performans artışı hiç yok desem yalan olur o fakat geçmeye değer miydi? Asla değmezdi. Performans farkı kimi oyunda kendini gösterirken kimi oyunda 12400F ile daha fazla fps alıyordum. Render sonuçları zaten dökülüyor.
Şu lanet...
en son bu konuyu okumuştum burdaki arkadaş anakart değiştirerek daha iyi sonuçlar almış