50k Android Telefon Önerisi

Ercan Bey

80+
Reaksiyon skoru
58
Merhaba arkadaşlar, annem için telefon bakıyorum. Genel amacı iş için olacak, kamerası da iyi seviyede olursa iyi olur. Bu bütçelerde önereceğiniz ne olur?

bende bu bütçelerde xioami 17 pro max düşünüyorum hocam sıfır kayıtlı cihazı 52 civarına satıyorlar 512/16

İthalatçı garantiden sorun yaşar mıyım acaba kendim kullanmayacağım için detaylar biraz daha önemli

İthalatçı garantiden sorun yaşar mıyım acaba kendim kullanmayacağım için detaylar biraz daha önemli
İthalatçı garantili olanlar Türkiye garantili olmuyor hocam. Yurt dışından getirilip kayıt edilmiş modeller. Ama nasıl kayıt edildi vs. orası muamma. Ben pek önermem şahsen hocam. Önceden banada uygun güzel geliyordu ama sonra çok sorun yaşayan gördüm. Sorun yaşamayanda var ama şans işi.

Son düzenleme:
Günlük ekran süren düşükse S25 Edge aldırdığım öğretmen arkadaşım memnun. Okuldayken zaten telefona çok bakamadığından hatta hemen hemen hiç bakamadığından ona yetiyor. Pil derdini çıkarınca bildiğin amiral gemisi.

İthalatçı garantili olaran Türkiye garantili olmuyor hocam. Yurt dışından getirilip kayıt edilmiş modeller. Ama nasıl kayıt edildi vs. orası muamma. Ben pek önermem şahsen hocam. Önceden banada uygun güzel geliyordu ama sonra çok sorun yaşayan gördüm. Sorun yaşamayanda var ama şans işi.
Hocam o modeller kaçak olabiliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Günlük ekran süren düşükse S25 Edge aldırdığım öğretmen arkadaşım memnun. Okuldayken zaten telefona çok bakamadığından hatta hemen hemen hiç bakamadığından ona yetiyor. Pil derdini çıkarınca bildiğin amiral gemisi.
Kamerası iyi olsun diyor adam sen s25 edge öneriyorsun

İthalatçı garantili olaran Türkiye garantili olmuyor hocam. Yurt dışından getirilip kayıt edilmiş modeller. Ama nasıl kayıt edildi vs. orası muamma. Ben pek önermem şahsen hocam. Önceden banada uygun güzel geliyordu ama sonra çok sorun yaşayan gördüm. Sorun yaşamayanda var ama şans işi.
Teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Doğrusu s25 fe Turkcell bayisinde kampanyayla satmaya çalışmışlar aldırmadım. Piyasaya çok hakim değilim ama o fiyatın üzerine birazcık koyup daha mantıklı cihazlar bulurum diye düşündüm

Geri