MSI Katana 15 B13VGK-1874XTR i7-13620H 16GB 1TB SSD 8GB RTX4070 105W 15.6 FHD 144Hz FreeDOS ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Gamegarajın 5050 laptopuna bi bakabilirsiniz, 50 bine gayet güzel işlemci, 32 ram ve güncel ekran kartı sunuyor. Kasa kalitesi falan da hiç fena değil. Lakin 4070 ile 5050 arasındaki saf güç performansına bi bakmak lazım, çok fark var ise 4070 modeller de düşünebilir.
Gamegarajın 5050 laptopuna bi bakabilirsiniz, 50 bine gayet güzel işlemci, 32 ram ve güncel ekran kartı sunuyor. Kasa kalitesi falan da hiç fena değil. Lakin 4070 ile 5050 arasındaki saf güç performansına bi bakmak lazım, çok fark var ise 4070 modeller de düşünebilir.
Alınır bence hocam, biz abime 62ye 5060lısını aldık. Laptopta sonradan yükseltme gibi bir seçenek olmadığı için bütçe yetiyorsa en iyisini almakta fayda var.
@Batuw GameGaraj sıkıntı bir marka değil. Eksa Bilgisayarla birlikte ortak çalışıyor. Türkiye'nin köklü firmalarındandır. Diğer sorunuza gelirsek; 4060 bir laptopa asla o kadar para verilmez. Ederi en fazla 45000 liradır.
Çok da kötü değil hocam biz abime aldık 5060ı gayet güzel duruyor. Asus f serisi asusun giriş seviyesi, a15 falan olsa belki düşünülebilir de ikisi arasından ben gamegaraj alırdım.
Çok da kötü değil hocam biz abime aldık 5060ı gayet güzel duruyor. Asus f serisi asusun giriş seviyesi, a15 falan olsa belki düşünülebilir de ikisi arasından ben gamegaraj alırdım.
hocam ben askeri öğrenciyim uzun süreli kullanım benim için önemli en az 4 yıl beni idare etmesi gerek bu güvenceyi verebilecek kadar güveniyor musunuz