Maelsef kacirdim fiyati neydi acabaLove POWER - OEM PAKETLER | Game Garaj
Love MİD, Intel i5-14400F işlemci, Biostar B760 anakart, 16GB DDR5 5600MHz RAM ve İnno3D RTX 5070 12GB ekran kartı ile 1080p/2K oyunlarda yüksek FPS sunan dengeli bir oyuncu sistemidir. 1TB NVMe SSD, BitFenix E2 Air Cooler ARGB soğutma, 650W 80+ Bronze PSU ve MSI 120A B65 kasa ile serin ve...www.gamegaraj.com
Kaçırmq
Tmm ne attığına bak Bi önceLove POWER - OEM PAKETLER | Game Garaj
Love MİD, Intel i5-14400F işlemci, Biostar B760 anakart, 16GB DDR5 5600MHz RAM ve İnno3D RTX 5070 12GB ekran kartı ile 1080p/2K oyunlarda yüksek FPS sunan dengeli bir oyuncu sistemidir. 1TB NVMe SSD, BitFenix E2 Air Cooler ARGB soğutma, 650W 80+ Bronze PSU ve MSI 120A B65 kasa ile serin ve...www.gamegaraj.com
Kaçırmq
Fiyatı uygunsa hemen bitiyor zaten sorun bitip bitmediğine balmamanız benlik sorun yokGenellikle boyle sistemler sinirli stok oluyor o tur sistemlerden sandim kusura bakmay8n
Tmm ne attığına bak Bi önce
"Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir."
Sen attığında "az önce" yazarken tıkladım açtım bendeBen attığımda stok vardı
Sen attığında "az önce" yazarken tıkladım açtım bende![]()
Game garaj şaşırtmıyorSite buga girmiş dostum 2 3 gün oluyo
hepsiburada harici sistem yok gibiOyun icin kullanacagim zorlarsam 60a cikabilirim bu fiyata olabildigince f/p bi urun almak istiyorum, aslinda umudum beyaz bir setup ama sanirim beyaz parcalar biraz pahali
Game garaj şaşırtmıyor