MrMister1001
80+
- Bütçe
- 50000
Aşağıdaki linktekini özelleştirme yaparak fotoğraftaki sistemi almayı düşünüyorum.
Ayrıca gerek var mı bilmiyorum ama iki tane de soğutucu buldum linklerini fotoğrafın altına ekliyorum. Bu bütçeyi mümkünse daha aşmadan almak mantıklı mıdır? Piyasayı uzun süredir takip etmiyorum detaylardan da pek anlamam ama güncel önerilen sistemlere biraz baktım bu bana daha mantıklı geldi açıkçası. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ayrıca gerek var mı bilmiyorum ama iki tane de soğutucu buldum linklerini fotoğrafın altına ekliyorum. Bu bütçeyi mümkünse daha aşmadan almak mantıklı mıdır? Piyasayı uzun süredir takip etmiyorum detaylardan da pek anlamam ama güncel önerilen sistemlere biraz baktım bu bana daha mantıklı geldi açıkçası. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
GEEKOLIK-4070 / INTEL i5-13400F / Asus Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GEEKOLIK-4070F oyuncu bilgisayarı INTEL i5-13400F ve ASUS RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB Siyah İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com