Gelin hesap yapalım 10 saat oynasanız günde ve her dakikada yani 60saniyede aynı tuşa 5 kere bassanız(çünkü 1 tuşun ömrü 50m).Saatte 300 kere basmak demektir.10saatte ise 3000 (yani günde 3000 çünkü 1günde 10saat oynuyordunuz)
Ardından 50milyonu 3000e bölersek:16.666 sayısını elde ettik bu bizim için 16.666 gün anlamına gelir.Bunu da 365 e bölersek:45 yıl eder.
Hesapta yanlışlık yaptım galiba 45 yıl nedir
2 sene önce İstanbul gezisindeydik okulca Bi ara Kadıköyde bize boş bir zaman veriler bende sokağın birinde arkadaşlarla gezinirken Bi baktım bizim "bu bağlamda" recep sonra arkadaşlara siz gidin geliyom onlarda kız tavlıcam sandılar alırsan Bi turda biz binelim dediler sonra bende gittim Bi kafedeydi kahve içiyordu oturduk ilk biraz böyle bana samimi davranmadı sonra yaşımı falanda anlayınca başladı bu bağlamda bu bağlamda diye 1 2 saat konuştum yalnız tek pişman olduğum bir şey var adamla foto çekinmeyi unuttum ben tabii 2 saat sonra gelince arkadaşlar naptın sağlam mıydı falan dediler
1 yılda yaklaşık 1 milyon kere basıyorsundur, çok oturuyoruz başında.
5 sene rahat gider, bozulma vs. olmazsa.
Ondan sonra sekmeler olur ve değiştirirsin klavyeyi.
5-6 yıldan fazlasını pek bekleme derim ben.
1 yılda yaklaşık 1 milyon kere basıyorsundur, çok oturuyoruz başında.
5 sene rahat gider, bozulma vs. olmazsa.
Ondan sonra sekmeler olur ve değiştirirsin klavyeyi.
5-6 yıldan fazlasını pek bekleme derim ben.
Zaten 3 yıl sonra değiştireceğim 3 yıl sorunsuz götürsün yeter 2 yılda garantisi var, warlock almayın sorunlu felan dediniz ama 220 TL bütçe vardı max bulabildiğim en iyi mekanik buydu bundan dolayı aldım, bir sorunla karşılaşırsam zaten garantisine göndereceğim. Bu arada bana red switch al demiştin yanlışıklada olsa Red switch siparişi vermişim, ancak değiştirmeyeceğim sesini fln beğendim ve daha yumuşak tuş basımı var sağol.
Yani ben daha hiç 50m tıklama ömrü bitti diye klavyesi bozulan görmedim Bence günde 3-4 saat oyun oynayan biri için 8-9 yılı çok rahat var. Ama sen elinde herhangi bir ekipmanı 8-9 yıl tutar mısın orası muallak.
Yani ben daha hiç 50m tıklama ömrü bitti diye klavyesi bozulan görmedim Bence günde 3-4 saat oyun oynayan biri için 8-9 yılı çok rahat var. Ama sen elinde herhangi bir ekipmanı 8-9 yıl tutar mısın orası muallak.