foolhardy0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 199
Arkadaşlar 90x40 mouse pad varmı güzel bildiğiniz birsürü gördüm ben içlerinden hangisi daha kalitelidir kullanan ya da tanıdıgı kullanan varsa tavsıye edebılırmısınız.
Arkadaşlar 90x40 mouse pad varmı güzel bildiğiniz birsürü gördüm ben içlerinden hangisi daha kalitelidir kullanan ya da tanıdıgı kullanan varsa tavsıye edebılırmısınız.
50 TL ye dediğün boyut zor ama 100 liraya polosmart ve A101 e geliyor rampage ürünler bir kontrol et.
Bende bu var bu kalitede olsa yeter aslında100e var uyarsa. Trendyolda var 40-50ye kalitesini bilemem bu güzeldir
![]()
Xrades Mousepad 90x40 Siyah XXL Gaming Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades Siyah 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ucuz ama nasıldır işte![]()
Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah - Fiyatı, Yorumları
Game-X Xxl 90*40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu boyut var zaten ama kucuk geldıgı ıcın
Şuna bir bakın bütçenin 25TL altında.
Bunlar en kötüleri hepsi bunlardan iyidirBende bu var bu kalitede olsa yeter aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu boyut var zaten ama kucuk geldıgı ıcın![]()
kötü dediğiniz benimki dimiBunlar en kötüleri hepsi bunlardan iyidir
Evet benim mousepadin aynısı yeşilli. Güzel üründür.Bende bu var bu kalitede olsa yeter aslında
Bende bu var bu kalitede olsa yeter aslında
Evetkötü dediğiniz benimki dimi
Sizin ki de mi benim şu anki kullandıgımdan?Evet benim mousepadin aynısı yeşilli. Güzel üründür.