tek başına zevkli olmaz alma benceHocam the forest 1 alınırmi ama yanimda oynicak arkadaşım yom
Online olabiliyor arkadaşlarınız ile ama tek te oynayabilirsiniz zaten oyunun çoğu ayarını değiştirebiliyorsunuz çok zor gelir diye düşünürseniz.Onlinde mi peki ve baska hangi oyunları önerirsiniz
Hocam fiyatine kadar bide suan okuldayim indirim me zamana kadar birde oyunun konusu nedir ne yapıyoruzHe online sarmiyor lafinizi ben yanlış anlamisim. Hunt : Showdown sizlik gibi, şu an indirimde bir bakin bence.
43 TL su an. 8 Mart'a kadar indirimde, haritada oyuncular,bosslar,npcler var bossu kesip ruhunu disari cikartmaya calisiyorsunuz. @Gri Caner daha bilgilidir ona sorabilirsiniz.Hocam fiyatine kadar bide suan okuldayim indirim me zamana kadar birde oyunun konusu nedir ne yapıyoruz
Başka önerdiğini bir oyun varmı43 TL su an. 8 Mart'a kadar indirimde, haritada oyuncular,bosslar,npcler var bossu kesip ruhunu disari cikartmaya calisiyorsunuz. @Gri Caner daha bilgilidir ona sorabilirsiniz.
16 Mart'ta indirimler olacak o zamani bekleyin bence. Indirim konusundan kendinize gore bir seyler bulabilirsiniz su an cok o fiyatta oyun yok. Kingdom Come : Deliverance bakabilirsiniz ayrica yeni indirime girdiginiz gordum 15 lira full paket.Başka önerdiğini bir oyun varmı
Project zomboid olabilirArkadaşlar hesabımda 50 TL var uzun süre beni götürücek bir oyun lazım 2d vs. Olmasın gta 5 gibi oyunlarda olmanın çünkü hikâyesi bittikten sonra tamamen boş bir oyun oluyor Online pek sarmiyor indirme gireceğini düşündüğünüz veya bu fiyata 50 TL ye alınabilecek uzun süre beni götürücek oyunları önerir misiniz steam epic vs. Olabilir