Ekipman monitör vs ayrı alacağım. Sadece kada önerirsen sevinirim ?Sadece kasa mı yoksa monitör, klavye, fare ve kulaklık da dahil mi ?
Ben de bu pc yi özelleştirmeyi düşünüyodum zaten. İşlemciyi 3600 yaptım. Ekran kartı olarak 2060 ın bana çok geliceğini ve daha pahalı olcağı için 1660ti’a çektim. Bütçemi biraz da aştığı için ssd olarak da 256 gb m2 seçtim. Bu sistemin üzerine sistem bulamazsam galiba bunu alacağım. Teşekkürlerböyle bir sistem var hocamCorax Bronze | Intel i3-14100F | 16 GB DDR4 | ASUS RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
işlemciyi r5 3600e upgrade edersek tam sizlik
1650 super performans olarak daha düşük kalıyo. Yukarıda arkadaşın attığı sistemin aynısını sinerjiden toplamaya çalışınca 400-500 tl fark oluyor.Sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
256GB bir tık yetersiz gelebilir.Ben de bu pc yi özelleştirmeyi düşünüyodum zaten. İşlemciyi 3600 yaptım. Ekran kartı olarak 2060 ın bana çok geliceğini ve daha pahalı olcağı için 1660ti’a çektim. Bütçemi biraz da aştığı için ssd olarak da 256 gb m2 seçtim. Bu sistemin üzerine sistem bulamazsam galiba bunu alacağım. Teşekkürler
Dediğim gibi yeni nesil oyunları oynamayacağım. Eğer yetersiz gelirse ileride takviye ederim.256GB bir tık yetersiz gelebilir.
Ekleyebilirim dersen sorun olmaz, şimdiden hayırlı olsunDediğim gibi yeni nesil oyunları oynamayacağım. Eğer yetersiz gelirse ileride takviye ederim.