Neler Yeni

5250 TL 2.el pc parasını hak eder mi?

rookie27

80+ Gold
en düşük grafiklerde 50fps oynarsın o oyunlarda(valo hariç)
Mesaj otomatik birleştirildi:

en düşük grafiklerde 50fps oynamak mı iyi performans bide ben senin yazım hatana bir şey söylemedin anlamama kıtlığına söyledim ve hâla ısrar ediyorsun anlamamakta
Abisinin gülü öncelikle sen 5000TL ye daha iyi sistem at o zaman adam onu alsın değil mi.

İzle öncelikle şu videoyu sonra gel yorum yap 5000TL ye alacağı bilgisayar ile kaç FPS alsın istiyorsun.

haklısın bro ama bu tür cahiller analamaz
Lan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Kendi adına fake hesap açıp kendini desteklemek kaçıncı seviye bir yokluk cidden acıdım sana o.O2
İkili hesap kullanımından dolayı rapor attım cezan hayırlı olsun şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa arslan

en düşük grafiklerde 50fps oynamak mı iyi performans bide ben senin yazım hatana bir şey söylemedin anlamama kıtlığına söyledim ve hâla ısrar ediyorsun anlamamakta
Kanka youtube de izleye bilirsin +8 ram eklicem warzone de ultra ayarlar 60 70 arası fps birde rdr2 de düşük ayarlarda 110 fps veriyor

Abisinin gülü öncelikle sen 5000TL ye daha iyi sistem at o zaman adam onu alsın değil mi.

İzle öncelikle şu videoyu sonra gel yorum yap 5000TL ye alacağı bilgisayar ile kaç FPS alsın istiyorsun.

Kendi adına fake hesap açıp kendini desteklemek kaçıncı seviye bir yokluk cidden acıdım sana o.O2
Malmısın neden 2li hesap kullanıyım eski mesajları ma bakabilirsin 2 3 aydır pc arıyorum birde fake yazmış

fake mi 😂😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa arslan
Kanka youtube de izleye bilirsin +8 ram eklicem warzone de ultra ayarlar 60 70 arası fps birde rdr2 de düşük ayarlarda 110 fps veriyor

Malmısın neden 2li hesap kullanıyım eski mesajları ma bakabilirsin 2 3 aydır pc arıyorum birde fake yazmış
Pordon kk sana yazmadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa arslan

by-h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
hamdi patat
Dostum Cyberpunk gibi bir oyunda bu fiyata düşük ayarlarda 50 fps gayet iyi.
knk ben kötü demedim ztn sadece iyi bir performans bekleme dedim sonuçta bu rtx3090 deyil ki

knk ben kötü demedim ztn sadece iyi bir performans bekleme dedim sonuçta bu rtx3090 deyil ki
rx580 den ultra grafik. 100fps+ bekleme manasında dedim

Karşında çocuk yok senin abicim 2 gün sonra banın gelir o zaman görürsün konu ile alakasını.
Senin @by-h olduğunu kimse anlamadı şu an aynen.
sjsjsjs

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa arslan

rx580 den ultra grafik. 100fps+ bekleme manasında dedim

sjsjsjs
Kanka zaten rtx3090 alsam sormam ama bu fiyata bence bu ayarlar da iyi bir kart gibi geldi antalya içinde bana göre bunu bulabildim sahibindende apu sistemleri 2.el leri bile 3500 satıyorlar rx570 liler 4500 5000 den başlıyor bulamadım 2 aydır araştırıyorum dolar da artcak gibi daha çok artar fiyatları gibi geliyo piyasada kart yok zaten

Kanka zaten rtx3090 alsam sormam ama bu fiyata bence bu ayarlar da iyi bir kart gibi geldi antalya içinde bana göre bunu bulabildim sahibindende apu sistemleri 2.el leri bile 3500 satıyorlar rx570 liler 4500 5000 den başlıyor bulamadım 2 aydır araştırıyorum dolar da artcak gibi daha çok artar fiyatları gibi geliyo piyasada kart yok zaten
Buda düşük kalite

Ekler

• Screenshot_20210802-161844.png
    Screenshot_20210802-161844.png
    134.6 KB · Hit: 14
  • Screenshot_20210802-162407.png
    Screenshot_20210802-162407.png
    140.3 KB · Hit: 16
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa arslan
Hiç mi o küçük aklını kullanarak Ağustos da üye olduğu gözükeceği 0 mesajı bulunacağını bile bile o hesabı açıp ardından koskoca forum da hiç kimseye bir şey demeden senin mesajına destek vermesi ...
Hahaahhaha bide bizde fake diyo bibe acıdım diyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,333
Üyeler
166,359
Son üye
seyidbaba01
Top Bottom