1650S rakibi değil 1650 rakibiRX580 gayet iyi bir ekran kartı hocam.
1650 S rakibi bir karttan bahsediyoruz 5000 TL bu sistem için gayet iyi.
1650 rakibi RX570 dostum.1650S rakibi değil 1650 rakibi
Bide yaptım mı diyecek :d büyük risk tercih sizinYok sordum yapılmamış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmayı bilmiyormuş zaten bilmiyorum yarın test yapmaya gideceğim belli olurmuBide yaptım mı diyecek :d büyük risk tercih sizin
Bilemezsin ki kimisi denemek için 1 saat veya 1 günlüğüne yapmıştır kimisi aylarca yıllarca bunu bilemezsinYapmayı bilmiyormuş zaten bilmiyorum yarın test yapmaya gideceğim belli olurmu
türkçe hocan kim bro yeni çıkan oyunlarda iyi bir performans bekleme dedim sen kesin bu sistemle cyberpunk atarsın şimdiAtar misin?
RX580 li bilgisayardan iyi performans bekleme diyorsun nasıl bir kafasin ya
Herhangi bir hata yapmadım Google düzeltme yapıyor otomatik olarak senin hatalarını belirteyim.türkçe hocan kim bro yebi çıkan oyunlarda iyi bir performasn bekleme dedim sen kesin bu sistemle cyberpunk atarsın şimdi
RDR2 Volarant cod worzane bide çıkınca battlefield 2042 tarzı oyunlar oynucam neden cyberpunk oynayamazmıyımtürkçe hocan kim bro yeni çıkan oyunlarda iyi bir performans bekleme dedim sen kesin bu sistemle cyberpunk atarsın şimdi
Oynarsın sıkıntı çıkmaz ileride işlemci yükseltmesi yaparsan hoş olur.RDR2 Volarant cod worzane bide çıkınca battlefield 2042 tarzı oyunlar oynucam neden cyberpunk oynayamazmıyım
TeşekkürlerOynarsın sıkıntı çıkmaz ileride işlemci yükseltmesi yaparsan hoş olur.
en düşük grafiklerde 50fps oynarsın o oyunlarda(valo hariç)RDR2 Volarant cod worzane bide çıkınca battlefield 2042 tarzı oyunlar oynucam neden cyberpunk oynayamazmıyım
en düşük grafiklerde 50fps oynamak mı iyi performans bide ben senin yazım hatana bir şey söylemedin anlamama kıtlığına söyledim ve hâla ısrar ediyorsun anlamamaktaHerhangi bir hata yapmadım Google düzeltme yapıyor otomatik olarak senin hatalarını belirteyim.
Cümleye büyük harf ile başlanır.
Yebi diye bir kelime yoktur.
Performasn diye bir kelime yoktur doğrusu performanstır.
Ayrıca cümlelerin sonuna nokta koyulmalıdır.
Benim Türkçem ile dalga geçeceğine az kendine bak dostum.
Ayrıca kim ne gibi cümleler kurduğun zaman sonuna soru işareti koymalısın.
haklısın bro ama bu tür cahiller anlamazen düşük grafiklerde 50fps oynarsın o oyunlarda(valo hariç)
en düşük grafiklerde 50fps oynamak mı iyi performans bide ben senin yazım hatana bir şey söylemedin anlamama kıtlığına söyledim ve hâla ısrar ediyorsun anlamamakta