540 hz monitör alıcam fakat çok kararsızım BENQ ASUS AOC Agon pro mu alsam en iyisi hangisiyse onu almak istiyorum ayrıca da 540 hz'i tam almak için 540 fps üzerinde almak gibi bir zorunluluğu vs var mı fps oyunlarında merak ediyorum
Evet 540fps almak zorundasın monitörün tam performansını alabilmek için. Benq al geç aga üzmez asla540 hz monitör alıcam fakat çok kararsızım BENQ ASUS AOC Agon pro mu alsam en iyisi hangisiyse onu almak istiyorum ayrıca da 540 hz'i tam almak için 540 fps üzerinde almak gibi bir zorunluluğu vs var mı fps oyunlarında merak ediyorum
çok fiyat farkı var bence değmezEvet 540fps almak zorundasın monitörün tam performansını alabilmek için. Benq al geç aga üzmez asla
hocam 540 hz i ne yapıcaksınız sistemin özelliklerini yazın ona göre monitör önerelim çünkü sistem ortalama ise monitörün anlamı kalmaz. ben 144hz ile 360hz farkını göremedim540 hz monitör alıcam fakat çok kararsızım BENQ ASUS AOC Agon pro mu alsam en iyisi hangisiyse onu almak istiyorum ayrıca da 540 hz'i tam almak için 540 fps üzerinde almak gibi bir zorunluluğu vs var mı fps oyunlarında merak ediyorum
Hatta zorlasanız o bütçeye oledin yanına 2. monitörü de çekersiniz.540 fps almalısınız evet. Benq ve Asus daha iyi tabii ama Agon ile aralarında ciddi fiyat farkı varmış, fiyat performans gibi. Öte yandan şunu söylemek isterim. Bu ciddi bir yatırım. O fiyatlara hatta daha aşağı fiyatlara oled paneller alınabiliyor. Elimde 360hz 0.5 ms monitör de var 240hz 0.03ms oled monitör de. Oled 240hz ile 360'a kıyasla örneğin Valorant girince (Asc-Immo arası oynuyorum) çok daha tepkisel ve hızlı hissediyorum. Bu doğrultuda ben olsam 540 hz bütçesi ile eğer hz değeri çok önemliyse 1440p 360hz oled bir monitör tercih ederdim. Genel olarak hayat kaliteniz de artmış olur.
hz farkını fark edemeyen tek kişi olmamak mutlu ettihocam 540 hz i ne yapıcaksınız sistemin özelliklerini yazın ona göre monitör önerelim çünkü sistem ortalama ise monitörün anlamı kalmaz. ben 144hz ile 360hz farkını göremedim
hocam zor bişey zatenhz farkını fark edemeyen tek kişi olmamak mutlu etti![]()
monitörden anlamadıkları içindirbana kör muamelesi yapıyorlar![]()
Nası göremedin kral fps oyunları oynamıyorsun eğer gerçekten görmedim diyorsan 144le 360 arası fark bence fps oyunlarında gayet açık. Hz arttıkça gecikme değerindeki düşüş azalır 360 la 540 arazında sayısal bazda büyük bi fark varmış gibi gözükse de 144 den 240a geçişten daha az etkisi olur. Aynı şey 60-90 vs 144-240 içinde geçerli.hocam 540 hz i ne yapıcaksınız sistemin özelliklerini yazın ona göre monitör önerelim çünkü sistem ortalama ise monitörün anlamı kalmaz. ben 144hz ile 360hz farkını göremedim
hocam vatan da bile test ettim yok farkNası göremedin kral fps oyunları oynamıyorsun eğer gerçekten görmedim diyorsan 144le 360 arası fark bence fps oyunlarında gayet açık. Hz arttıkça gecikme değerindeki düşüş azalır 360 la 540 arazında sayısal bazda büyük bi fark varmış gibi gözükse de 144 den 240a geçişten daha az etkisi olur. Aynı şey 60-90 vs 144-240 içinde geçerli.
git 100 saat 60hz ile 100 saat 144hz ile cs oyna bakalımhocam vatan da bile test ettim yok fark