Neler Yeni

55.000 TL mining rig önerisi

AlphaBeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Evet başlıktan anlaşılabileceği üzere mininh rig kurmayı düşünüyorum.
Sizde mantıklı mı değilse neden değil? Masrafı 1 yılda a çıkarması problem değil benim için.
Bütçeyi biraz aşabiliriz , hangi ekran kartı kullanılmalı , güncelliğini koruması açısından,
Malum kısa süre sonra kazım şansım ortadan kalkarsa kötü olur.
Birde tahminen ne kadar kazanırım ve ne kadar para bana kâr olarak kalır.
Yazarsanız sevinirim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bana göre şuan boş yatırım, kazım düşük, 1 yılda amortiyi unut. Şuanki kazım zorluğuyla minimum 13-14 ay da amorti edersin. Zorluk her türlü artacak zaten bu yüzden amorti süren uzayacak. Eth yükselirse bunu dengeler ama madem iş eth ye kalıyor gidip eth alıp kenarda bekletmek daha mantıklı geliyor -Ytd-
Yine de bu senin karar vermen gereken bir şey, ticaret bu belki büyük kar şansın da olabilir.

AlphaBeat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana göre şuan boş yatırım, kazım düşük, 1 yılda amortiyi unut. Şuanki kazım zorluğuyla minimum 13-14 ay da amorti edersin. Zorluk her türlü artacak zaten bu yüzden amorti süren uzayacak. Eth yükselirse bunu dengeler ama madem iş eth ye kalıyor gidip eth alıp kenarda bekletmek daha mantıklı geliyor -Ytd-
Yine de bu senin karar vermen gereken bir şey, ticaret bu belki büyük kar şansın da olabilir.
Anlıyorum ancak 1 yıl sonra veya 14 15 ay olsun. Bu süreden sonra kazanılan para tamamen kâr edilmiş oluyor sonuçta.
İnsanın cebine fazladan az efor ile 3 4 bin girmesi hiç fena olmaz açıkçası.
Bunun yanında iş etheriumda bitiyor, eth alıp bekleyin demişiniz ancak olduki etherium için işler iyi gitmedi , bu sefer paranın çoğu kısmını kaybetmek var. Oysa rig kurulduğunda ekran kartlarını aldığına yakın bir fiyata satabilirim.
Ayrıca epey insan yapıyor hala .
Yine de teşekkürler.

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
9 10 tane 1660 süper alabilirsin

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Anlıyorum ancak 1 yıl sonra veya 14 15 ay olsun. Bu süreden sonra kazanılan para tamamen kâr edilmiş oluyor sonuçta.
İnsanın cebine fazladan az efor ile 3 4 bin girmesi hiç fena olmaz açıkçası.
Bunun yanında iş etheriumda bitiyor, eth alıp bekleyin demişiniz ancak olduki etherium için işler iyi gitmedi , bu sefer paranın çoğu kısmını kaybetmek var. Oysa rig kurulduğunda ekran kartlarını aldığına yakın bir fiyata satabilirim.
Ayrıca epey insan yapıyor hala .
Yine de teşekkürler.
Eth düşerse ekran kartlarını aldığın fiyatın yarısına bile satamazsın. Şuan 50K`dan satılan 3090 Tr`de 35K, yurtdışından getirirsen 30K`ya düşmüş durum da üstelik eth 4K`dan 3`e düştü tekrar 3.5K`da buna rağmen kazım düşük, kartlara talep yok, kartlara talep olmadığı içinde fiyatları düştü. Senin yine keyfin bilir ama 3-5K kar için çekilecek dert değil. 55K para ile eth aldığını düşün 3500`den Eth oldu 3700 çok temiz karın olurdu. _Ytd_
Mesaj otomatik birleştirildi:

9 10 tane 1660 süper alabilirsin
6K`dan 9 tane kart aksa 54K yapar bunları kendine mi bağlicak :)

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Bütçe artışı olabilir dedi en kötü 8 tane alabilir

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şu an mantıkla kurulan bir rig 11 ay civarında kendini amorti eder.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Kazım biticek deniyordu ? Eth biter başkası başlar belki

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Şuan elektirik fiyatları çok yüksek olduğu için miningden uzaklaşıldı diye biliyorum ben eth dişüşünden ziyade. Hali hazırda bir elektirik kaynağın varsa aşırı mantıklı olabilir ama şebekeden çekilen elektirik miningçileri oldukça zorluyormuş son 1/2 aydır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom