bağlantı atarmısın
Hocam peki buna bir özelleştirme yapmaya gerek var mıdır. Anakart ram pek bilmediğim bir markaGeçen gün 4080sli sistem vardı kapkan mı ne yazıyordu forumda görmüştüm 57k falandı. Duruyorsa inceleyin hocam. Ben aradım bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buldum bu:
Kapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Ekran kartını bir üstüne ve ya 2 üstüne atarsanız güzel sistem ben de alacağım.Merhabalar, belirttiğim bütçede AM5 bir sistem arıyorum. Hazır sistem almak istiyorum
Alıntıyı görüntüle
Şu sistem nasıldır. Yardımcı olursanız sevinirim.
4080 super worth mü emin olamadım ya base clock ve boost clockta 4070ti superden geride kalıyor büyük saçmalık...Geçen gün 4080sli sistem vardı kapkan mı ne yazıyordu forumda görmüştüm 57k falandı. Duruyorsa inceleyin hocam. Ben aradım bulamadım.
Buldum bu:
Kapkan 7A-RTX4080S - Game Garaj
Kapkan 7A-RTX4080S, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Kapkan 7A-RTX4080S hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Özelleştirme gerek ama duruma göre siteden yapmayabilirsiniz. Twinmos ssd olarak ben de bilmiyorum ama ramde kalitelidir. Siz yine de bunları standart bırakın başka yerden 1tb dramli ssd alırsınız onu da takarsınız. 7600xte kardeşim thermalright peerless assassin 120 kullanıyor kule tipi çok çok yeterli.Hocam peki buna bir özelleştirme yapmaya gerek var mıdır. Anakart ram pek bilmediğim bir marka
oyun performansı olarak yaklaşık %15 lik bir fark var arada fiyat olarakta çok fark yok gibi değer benceEkran kartını bir üstüne ve ya 2 üstüne atarsanız güzel sistem ben de alacağım.
Ben bu şekilde özelleştirdim sıvı soğutma gereksiz gibi işlemci için 700-800 liralık bir kule tipi çözer herhalAlıntıyı görüntüle
4080 super worth mü emin olamadım ya base clock ve boost clockta 4070ti superden geride kalıyor büyük saçmalık...
Bunu söyleyen yalan söylüyor ya da kasa içi hava akışı kötü. 7600x çok ısınmıyor altı üstü 65w işlemci biz de kullanıyoruz. Düz 7600de grafik işlemci var 7600xde yok. Performans olarak 7600x %5 daha güçlü. Ama %5 güç farkı oyunlara nasıl yansır bilmiyorum hiç 7600 kullanmadım 7600x var.Hocam peki 7600 ve 7600x arasında nasıl bir fark vardır. Ayrıca bu iki işlemci içinde zor soğudunu falan duydum sıvı soğutucu gerekli galiba
Geri kalıyor dediğiniz 30-50mhz hocam. Frekansta geri kalıyor ama bellek hızında önde, bant genişliğinde önde herşeyde önde. Tek sorun 4080s aldıktan sonra 1080p oynamak hayal olur çünkü yüksek bi darboğaz olacaktır. Ben onu sorun etmezdim şahsen 60 civarı 4080s mi 4070ti-s mi deseler yine oyum 4080sden yana olurdu.Ekran kartını bir üstüne ve ya 2 üstüne atarsanız güzel sistem ben de alacağım.
Ben bu şekilde özelleştirdim sıvı soğutma gereksiz gibi işlemci için 700-800 liralık bir kule tipi çözer herhalAlıntıyı görüntüle
4080 super worth mü emin olamadım ya base clock ve boost clockta 4070ti superden geride kalıyor büyük saçmalık...