Neler Yeni

55 - 60k arası pc toplamaya çalışıyorum.

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
Bütçe
60000
Arkadaşlar selam. 50 - 60k arası bir bütceyle bir pc toplamaya çalışıyorum. Çok aşina olmadığım bir iş olmasına rağmen internetten baka baka (bing ai sağolsun) bunlarda karar kıldım nasıl olmuş? Anlayan arkadaşların bir tavsiyesi olur mu veya bir önerisi? Render amaçlı kullanacağım..

Ekler

• Screenshot 2023-05-20 161043.png
    Screenshot 2023-05-20 161043.png
    68.9 KB · Hit: 77

Grande Terim

80+ Silver
Arkadaşlar selam. 50 - 60k arası bir bütceyle bir pc toplamaya çalışıyorum. Çok aşina olmadığım bir iş olmasına rağmen internetten baka baka (bing ai sağolsun) bunlarda karar kıldım nasıl olmuş? Anlayan arkadaşların bir tavsiyesi olur mu veya bir önerisi? Render amaçlı kullanacağım..
Pahalı olmuş daha iyisi toplanır @Kürşat Kütükçü

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,585
İsim
uwu
Çok pahalı @Kürşat Kütükçü toplar hocamız

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Son düzenleme:

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyi daha iyi hale getirmeliyim?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
Eğer PC Topluyorsan yapacağın son şey tek siteden (özellikle vatandan) almak olsun.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyi daha iyi hale getirmeliyim?
Aşağı yukarı her şeyi

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok uzağım bu konulara o kadar da uğraştım bunları dizmek için. Bu bilgisayarı kendim toplayamam birini toplaması lazım benim için o yüzden vatandan bakmıştım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistemi kullanım amacın nedir yayın vs olacak mı sırf oyun mu oyunsa FPS oyunları mı hikayeli vs karışık mı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Render için kullanacağım, asıl amacım bu
O zaman ekran kartını biraz düşürüp işlemciye ve ramlara yoğunlaşacagiz hatta monitör 1080p de tutup parça kalitesini çok daha yükseğe çekmemiz lazım olacak ben yapıp atacağım 4080 li olur ama sana fazla gelir gerek yok işlemciyi yüksek tutalım birde Rami

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
O zaman ekran kartını biraz düşürüp işlemciye ve ramlara yoğunlaşacagiz hatta monitör 1080p de tutup parça kalitesini çok daha yükseğe çekmemiz lazım olacak ben yapıp atacağım 4080 li olur ama sana fazla gelir gerek yok işlemciyi yüksek tutalım birde Rami
Tamamdır fakat monitör benim için çok önemli çünkü aynı zamanda grafik tasarım işleri ve atmosferik 3d ortamlar yapıyorum renk doğruluğu iyi olmalı 27 inç 2k bir monitör düşünüyorum. Önerilerin çok değerli teşekkür ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Tamamdır fakat monitör benim için çok önemli çünkü aynı zamanda grafik tasarım işleri ve atmosferik 3d ortamlar yapıyorum renk doğruluğu iyi olmalı 27 inç 2k bir monitör düşünüyorum. Önerilerin çok değerli teşekkür ederim
Tm anladım 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toplam : 60.025tl

Son düzenleme:

burak ata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
burak ata
Gerçekten çok iyi her birini tek tek inceleyeceğim. Teşekkür ederim. Peki sence bunları parça parça alıp kendim youtubedan bakarak toplayabilir miyim? Yoksa bu işlerden anlayan birisini bulmalı mıyım?

Top Bottom