55-65 inç miniled 4k Televizyon önerisi

Krm01

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Bütçe 55.000TL
TCL,,Beko,Arçelik,LG,Samsung vs iyi markalardan 55-65 inç boyuta sahip televizyon arıyorum.
Şu modelleri buldum. Nasıldır? Başka önerisi olan var mı?

Bir de şunu buldum ama kalitesi nasıldır bilmiyorum.Bilgisi olan var mı?

tcl hariç bakma
Peki bu aynı çıkışı yılı olan modellerin son numarası/harfi değişiyor ama özellikleri aynı gibi bir farkı var mı?
Şu iki model mesela:

Peki bu aynı çıkışı yılı olan modellerin son numarası/harfi değişiyor ama özellikleri aynı gibi bir farkı var mı?
Şu iki model mesela:
örüntü kalitesi, parlaklık ve segment farkı var Q7C daha önde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu iki model mesela:
https://www.akakce.com/televizyon/e...google-smart-miniled-tv-fiyati,632109716.html bende bu var senin atıklarından daha iyi diye biliyorum

Son düzenleme:
örüntü kalitesi, parlaklık ve segment farkı var Q7C daha önde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/televizyon/e...google-smart-miniled-tv-fiyati,632109716.html bende bu var senin atıklarından daha iyi diye biliyorum
Satıcı pek güvenilir gelmiyor. En azından Amazon Trendyol Hepsiburada filan olsun diye attığını eledim.
Bir de oyun vs oynamayacak yalnızca maç ve dizi film. Eğer çok büyük bir fark yoksa ucuz olanı alıcam.

Satıcı pek güvenilir gelmiyor. En azından Amazon Trendyol Hepsiburada filan olsun diye attığını eledim.
Bir de oyun vs oynamayacak yalnızca maç ve dizi film. Eğer çok büyük bir fark yoksa ucuz olanı alıcam.
o zaman q6 yı alabilirsin

ucuz olanı direkt alabilirsin o fiyat aralığında en iyisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,840
Üyeler
190,276
Son üye
mqri
Geri