55 Bin TL Full sistem

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
55000

TOPLAM 55.840 TL

klavye, kasa, anakart ve işlemci soğutucusunu gaming gen tr üzerinden iyzico ve parolapara kullanip indirim yapım. Monitörü vatan mağazasından gidip alacağim ölü piksel çıkarsa yerinde değişim yapacaklarını söylediler.

Önerileriniz varsa açığım

TOPLAM 55.840 TL

klavye, kasa, anakart ve işlemci soğutucusunu gaming gen tr üzerinden iyzico ve parolapara kullanip indirim yapım. Monitörü vatan mağazasından gidip alacağim ölü piksel çıkarsa yerinde değişim yapacaklarını söylediler.
Kasa için bütce ne kadar

55k toplam, klavye mouse kulaklık ekran hariç 40k civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanliz 5000 civarı parolapara iyzico indirimi dahil, indirimsiz sistem 60k
Anakartı msı b650 MP ile ssd yi de WD blue sn 5000 500gb ve ya 1tb ile değiştirin kasayı fsp CMT 218 750wat ile değiştirin

Kasa, ekran kartı ve m2 hariç bende aynı sistemi topladım. Bileşenler çok iyi cuk oturmuş bence bide kule tipi soğutucu tak bitsin is
Var zaten orda phantom sprit

Anakartı msı b650 MP ile ssd yi de WD blue sn 5000 500gb ve ya 1tb ile değiştirin kasayı fsp CMT 218 750wat ile değiştirin

Hocam anakart daha pahalı oluyor karşılaştırdım çok fark yok,
SSD DRM olduğu için buna geçtim ilk başta sizin dediğiniz vardı,
Kasada PSU hangisinin daha iyi

hocam şöyle bir sistem var içinde 9070 var 7800xt den daha yüksek bir model ilgilenebilirsiniz
Hocam bunu gördüm arada 5 TL var ve ekstra SSD anakart ve ram dusurmusler buda assa yukarı 4-5k oluyor 23k e 7800xt düşünüyorum 9-10 fark verip 9070xt ye çıkabilirim ama bütçemi zorlar biraz

Gerçekten değer mi bilmiyorum fiyatı 29.999 olursa 9070xt ni düşüne bilirim bunu +7 verip

Son düzenleme:
hocam şöyle bir sistem var içinde 9070 var 7800xt den daha yüksek bir model ilgilenebilirsiniz
Bende bunu atıyordum tam arkadaş atmış

Hocam bunu gördüm ama anakart ile işlemci soğutucusunu boş, bulamadım yada ben, arada 5 TL var 23 e 7800xt düşünüyorum 5 fark verip 5070 e çıkabilirim 9070 yok o fiyata
Hazır sistem hepsinden daha avantajlı

FSP Cmt218b+hydro K Pro 750w 80plus Bronze Rainbow Atx Mid Tower Gaming Kasa

Ama kasayı bunu yap sistemde alta 1300küsür olması lazım

Hocam bunu gördüm arada 5 TL var ve ekstra SSD anakart ve ram dusurmusler buda assa yukarı 4-5k oluyor 23k e 7800xt düşünüyorum 9-10 fark verip 9070xt ye çıkabilirim ama bütçemi zorlar biraz

Gerçekten değer mi bilmiyorum fiyatı 29.999 olursa 9070xt ni düşüne bilirim bunu +7 verip
anladım hocam sizin açınızdan aslında mantıklı olur bütçe kısıtlı olduğundan ama sistemde artı 6 küsürdü sanırım xt ye geçmek cezbediyor insanı birde böyle bir sistem kule fanı falan mevcut ama sanırım sizin topladığınızdan biraz düşük kalmış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,906
Üyeler
175,127
Son üye
joeboys43
Geri