Neler Yeni

550-600 TL Gaming Kulaklık Önerisi

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Freedom Fury X ile aynı değil, Fury X daha önde, ayrıca 20 Haziran'a kadar beklerseniz Fury X'in fiyatı 600 civarına düşecek hatta daha da altına düşebilir fiyatı.
Bekleyemem muhtemelen, HS 35'imi sattım acilen yerini doldurmam gerek.
Not: Fiyatına göre HS 35 kadar rezil bir kulaklık görmedim, almayın aldırmayın.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bekleyemem muhtemelen, HS 35'imi sattım acilen yerini doldurmam gerek.
Not: Fiyatına göre HS 35 kadar rezil bir kulaklık görmedim, almayın aldırmayın.
Önerilmeyen bir kulaklık zaten.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Blackshark v2x önerdiler bana da ama hala kararsızım

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Önerilmeyen bir kulaklık zaten.
Rampage Drop Plus nasıldır? 400 TL fiyatı var. Kendimi zorlamadan bunu alsam gayet güzel olur, fena bir kulaklık değil diye biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blackshark v2x önerdiler bana da ama hala kararsızım
Ses kartı eksikliğinden içime sinmiyor tam performans alamayacağım için, yoksa güzel kulaklıkmış.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Rampage Drop Plus nasıldır? 400 TL fiyatı var. Kendimi zorlamadan bunu alsam gayet güzel olur, fena bir kulaklık değil diye biliyorum.
Kendim kullandım ve deneyimledim, malzeme kalitesi 700 TL kulaklıklar ile eş değer de.
Ses kalitesi de fena değil, oyun için birebir kesinlikle.
Özellikle de mikrofonu efsane, Cloud 2'den bile daha iyi mikrofonu var.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ses kartı eksikliğinden içime sinmiyor tam performans alamayacağım için, yoksa güzel kulaklıkmış.
drop plus güzel kulaklıktır o fiyatta rakibi yoktu önceden şuan var mı bilmiyorum lakin

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
Kendim kullandım ve deneyimledim, malzeme kalitesi 700 TL kulaklıklar ile eş değer de.
Ses kalitesi de fena değil, oyun için birebir kesinlikle.
Özellikle de mikrofonu efsane, Cloud 2'den bile daha iyi mikrofonu var.

d

drop plus güzel kulaklıktır o fiyatta rakibi yoktu önceden şuan var mı bilmiyorum lakin
O zaman tercihimi Drop Plus'dan yana kullanacağım 600'e kadar çıkmak istemedim şuan, ayağımı yorganıma göre uzatayım.Rampage'ye de bir şans vermek isterim, alanlar çok memnun gördüğüm kadarıyla.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O zaman tercihimi Drop Plus'dan yana kullanacağım 600'e kadar çıkmak istemedim şuan, ayağımı yorganıma göre uzatayım.Rampage'ye de bir şans vermek isterim, alanlar çok memnun gördüğüm kadarıyla.
Ayn öyle, herhangi bir sorun varsa sorabilirsin.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
@keremcnsz24 drop plusın rakibi var mı son zamanlarda takip etmediğim için ben bilmiyorum yanlış yönlerdirmeyeyim

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
@kad1RRR,
500 TL Cloud II için çok güzel bir fiyat, temiz olduğuna inanıyorsanız kesinlikle alınabilir.
Drop Plus, en ucuz fiyata maksimum performansı vermeye çalışan bir kulaklık. Evet, C2 rakibi.
Fakat mikrofon hariç önde olduğu hiçbir nokta yok. Evet, çok iyi bir kulaklıktır fakat asla C2 değil.
Uygun fiyata neredeyse C2 performansı verdiği için rakip olarak geçiyor, aynı kaliteyi beklemeyin.
Benim size önerim ise kesinlikle Fury X almanız olacaktır. Hem kablosuz hem de çok kaliteli kulaklık.
Şu an 669 TL, salı veya çarşamba gibi 600 TL olacak diye biliyorum. Büyük bir indirim yapacak N11.
Bütçeyi sonuna kadar zorlamak istemiyorsanız da bütçenize göre Drop Plus en iyi seçenek olacaktır.
Ne Blackshark V2 X ne de HS50 Pro gibi kulaklıklar alınası değil. Drop Plus her yönden daha mantıklı.
Özetleyeyim.. Kaliteli sesi var, rahat, mikrofonu mükemmel, yazılımı işlevsiz, malzemesiyse giriş seviye.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,507
İsim
kadir
@kad1RRR,
500 TL Cloud II için çok güzel bir fiyat, temiz olduğuna inanıyorsanız kesinlikle alınabilir.
Drop Plus, en ucuz fiyata maksimum performansı vermeye çalışan bir kulaklık. Evet, C2 rakibi.
Fakat mikrofon hariç önde olduğu hiçbir nokta yok. Evet, çok iyi bir kulaklıktır fakat asla C2 değil.
Uygun fiyata neredeyse C2 performansı verdiği için rakip olarak geçiyor, aynı kaliteyi beklemeyin.
Benim size önerim ise kesinlikle Fury X almanız olacaktır. Hem kablosuz hem de çok kaliteli kulaklık.
Şu an 669 TL, salı veya çarşamba gibi 600 TL olacak diye biliyorum. Büyük bir indirim yapacak N11.
Bütçeyi sonuna kadar zorlamak istemiyorsanız da bütçenize göre Drop Plus en iyi seçenek olacaktır.
Ne Blackshark V2 X ne de HS50 Pro gibi kulaklıklar alınası değil. Drop Plus her yönden daha mantıklı.
Özetleyeyim.. Kaliteli sesi var, rahat, mikrofonu mükemmel, yazılımı işlevsiz, malzemesiyse giriş seviye.
350 TL'ye Drop Plus aldım hocam teşekkürler bilgilendirmeniz için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,330
Üyeler
167,093
Son üye
EmreBeyy
Top Bottom