Neler Yeni

550 bin tl bütçede Honda CR-Z alınır mı veya tavsiyede bulunur musunuz?

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
Bütçe
550000
550 bin tl bütçem var yakışıklı bi araba istiyorum beni de yormasın istiyorum hondalar çok hoşuma gidiyor tek handikapı 2 kapılı olması o yüzden emin değilim civic falan da bakıyorum alınır mı başka tavsiyeniz var mı

ilobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ilhan akın
mitsubishi lancer 1.6 invite ben yeni aldım efsane araç hocam. sorunsuzluk göbek adı aynı zamanda görünüşü de efsane bana göre tabii ki ! Tek eksiği piyasası sıkıntı satarken zorlanabilirsin.Ama ben satmak için almadım :)

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mitsubishi lancer 1.6 invite ben yeni aldım efsane araç sorunsuzluk ve şekil araç belki satarken zorlanırsın ama ben satmayacağım :)
işte aradığım yorum bu aslında ama hiç emin değilim ya sorun çıkarır mı satsam satamayacağım gibi hissediyorum aynısı honda cr-z içinde geçerli

ilobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ilhan akın
bende honda civic 1.8 lere baktım çok ve yine crz de baktım. Sonunda köpek balığında karar kıldım hem geniş hem performanslı. Araç yüksek devir çevirmek için üretilmiş hocam :) ben acayip keyif alıyorum ve aldığım araç lpg takılmamış safkan :) ama taktırmak istersen de en uyumlu araçlardan birisi.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
bende honda civic 1.8 lere baktım çok ve yine crz de baktım. Sonunda köpek balığında karar kıldım hem geniş hem performanslı. Araç yüksek devir çevirmek için üretilmiş hocam :) ben acayip keyif alıyorum ve aldığım araç lpg takılmamış safkan :) ama taktırmak istersen de en uyumlu araçlardan birisi.
biliyorum hocam çok araştırdım lancer konusunda haklısınız bi yanım lancer civic tarzı bi yanımda fiesta 1.5 dizel al sorunsuz bin diyo bilmiyorum çok kararsız kaldım sizin aracınızın modeli tam ne 2011 mi

ilobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ilhan akın
Aynen hocam 2011 model 1.6 invite paket 1.6 117 hp .100 bin km de hatasız, boyasız tertemiz araç.Sorunsuzluk deyince emin ol fiesta dan daha sorunsuzdur :) ama tabi ki tercih meselesi birey diyemem.

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
Aynen hocam 2011 model 1.6 invite paket 1.6 117 hp .100 bin km de hatasız, boyasız tertemiz araç.Sorunsuzluk deyince emin ol fiesta dan daha sorunsuzdur :) ama tabi ki tercih meselesi birey diyemem.
peki bu aracı ne kadara aldın acaba? 100 binkmde tertemiz 2011 lancer benim bütçemi aşabilir ya

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Yiğit Çelik
585 bine aldım
Hayırlı uğurlu olsun hocam valla düşünücem temiz yakalarsam lancer alabilirim yanii neden olmasın japon kalitesi
Mesaj otomatik birleştirildi:

585 bine aldım
Hocam bide size bişey soracağım ailem ile de bineceğim arabaya lancerin içi nasıl arka koltuklarda diz koyma mesafesi ideal mi 4 kişi rahat biner mi bir de altı basık olanlardan bahsetmiyorum normal olanlarda fabrika çıkışı yüksek mi biraz altı köy yollarına falan da gidiyorum arada bir bahçemiz varda.

Son düzenleme:

ilobaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ilhan akın
Bence gayet geniş hocam arka taraf ve yerden yüksekliği normal yani çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.Ayrıca bagaj da baya geniş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,711
Üyeler
169,325
Son üye
kampuss
Top Bottom