O fiyata psu lu kasanın psu su kaliteli olmaz.Arkadaşlar 3100 işlemci ve rx 5500 xt kullanılcak bu sisteme uygun PSU ve kasa söylermisniz. PSU lu kasa olursa daha iyi olur benim için
powerboost da önermek istemiyorum o fiyata ama psu kasalar genelde o fiyatta POWERBOOST oluyorArkadaşlar 3100 işlemci ve rx 5500 xt kullanılcak bu sisteme uygun PSU ve kasa söylermisniz. PSU lu kasa olursa daha iyi olur benim için
Kalitesiz. Patlamaya hazır.neden önerilmiyorki powerboost ne gibi sıkıntısı var?
knk kasanın sıkıtısı yok power boostun psu su çöp hemen bozuluyoneden önerilmiyorki powerboost ne gibi sıkıntısı var?
Arkadaşlar 3100 işlemci ve rx 5500 xt kullanılcak bu sisteme uygun PSU ve kasa söylermisniz. PSU lu kasa olursa daha iyi olur benim için
şuan toplamaya çalıştımo zaman kasayı alayım psuyu ayrı alayım olmazmı. vardır heralde boş kasası
bunu al![]()
Elba 5507 Gamer Cam Panel Kırmızı Led Fan Atx Gami Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Elba 5507 Gamer Cam Panel Kırmızı Led Fan Atx Gami arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Fsp Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Fsp Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Post automatically merged:
şuan toplamaya çalıştım
teşekkürler zaman ayırdığın için değerlendiricem![]()
Elba 5507 Gamer Cam Panel Kırmızı Led Fan Atx Gami Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Elba 5507 Gamer Cam Panel Kırmızı Led Fan Atx Gami arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Fsp Power Supply - Güç Kaynağı Fiyatları - GittiGidiyor
Fsp Power Supply (Güç Kaynağı) modelleri & fiyatları GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı power supply ürünlerini incelemek için hemen tıklayın!www.gittigidiyor.com
Post automatically merged:
şuan toplamaya çalıştım
kasa full mesh değil fakat bu fiyattada böyle bir kasa bulabildimteşekkürler zaman ayırdığın için değerlendiricem
O kasa hiç hava almıyor. Bence şimdilik sadece PSU al ileride kasa hallolur.teşekkürler zaman ayırdığın için değerlendiricem