GK500 ile sorun yaşayan çoook kişi var almayınBu bütçede red switch klavye pek bulunmuyor. Tek GK500 var ama sorun yaşayanlar olmuştu bu model ile.
Ben bırakayım yine de siz bilirsiniz sorun çıkarsa iade ederim diyorsanız alabilirsiniz.AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçeniz artarsa Aorus K1 öneririm.
![]()
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Bunlar yerine https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-p-HBV00000U2D9N?magaza=MTBİLİSİMBu bütçede red switch klavye pek bulunmuyor. Tek GK500 var ama sorun yaşayanlar olmuştu bu model ile.
Ben bırakayım yine de siz bilirsiniz sorun çıkarsa iade ederim diyorsanız alabilirsiniz.AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçeniz artarsa Aorus K1 öneririm.
![]()
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Gigabyte Aorus K1 Cherry MX Red Switch Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
forum.donanimarsivi.com
Red miydi bu?Bunlar yerine https://www.hepsiburada.com/hp-omen-encoder-kablolu-klavye-6yw75aa-p-HBV00000U2D9N?magaza=MTBİLİSİM
50 TL indirimle 550 TL'ye almak daha mantıklı değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnceleme - HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız. İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR BÖLÜM 1 : ALIŞ SÜRECİ , GÜNCEL FİYAT ,PAKETLEME VE KUTU AÇILIŞI BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN...forum.donanimarsivi.com
Bu brown olması lazım. Redinin stoğunu bulamadım normalde daha ucuzdu redRed miydi bu?
O zaman alınabilir ama net bir bilgi yazmıyor altında bilemedim.Bu brown olması lazım. Redinin stoğunu bulamadım normalde daha ucuzdu red
Yok modeli aratın direk çıkıyor. Model kodu önemli.O zaman alınabilir ama net bir bilgi yazmıyor altında bilemedim.
Brown yada red ise bunu almak çok daha mantıklı bence.Yok modeli aratın direk çıkıyor. Model kodu önemli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6yw75aa
Brown olduğuna kesin eminim.Brown yada red ise bunu almak çok daha mantıklı bence.