Neler Yeni

5500-6000 TL Apu Önerisi

LikeWick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem avcı
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde yapıp İşlemci,Kasa ve anakartı piyasadan daha ucuza alabiliyorsunuz. Diğer parçaları da attığım linktekilerden tercih edin. 6572 TL ye denk geliyor ama montajı kendiniz yapmanız gerekecek. Montajla uğraşamam diyorsanız attığınız şekilde alın diyeceğim ama ben olsam dediğim şekilde yapıp o psu ve ssd yi tercih etmezdim.Montajı da kendim yapardım.

Bu arada b450 de alsanız b550 de alsanız anakart için bios update gerekli.
Çok teşekkürler bu şekilde alabilirim dimi itopyadan + bios update derken nasıl yapmam lazım çok anlamıyorum parçaları arkadaşıma taktiricam bilgisayarci kendisi

abcdefg1234

80+ Silver
Çok teşekkürler bu şekilde alabilirim dimi itopyadan + bios update derken nasıl yapmam lazım çok anlamıyorum parçaları arkadaşıma taktiricam bilgisayarci kendisi
İtopyadan çok alışveriş yapmadım, işlemciyi tek ekleyince stokta yok diyor ama bu şekilde yapınca sepete ekleniyor. Belki olur belki olmaz bilemiyorum.
Arkadaşınız bilgisayarcıysa ona söyleyin elinde 3. nesil ryzen işlemci varsa bios güncelleyebilir. Arkadaşınızda 3. nesil işlemci yoksa, anakartı elinize ulaştıktan sonra servise yollamanız gerekecek serviste de güncellerler.

LikeWick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerem avcı
İtopyadan çok alışveriş yapmadım, işlemciyi tek ekleyince stokta yok diyor ama bu şekilde yapınca sepete ekleniyor. Belki olur belki olmaz bilemiyorum.
Arkadaşınız bilgisayarcıysa ona söyleyin elinde 3. nesil ryzen işlemci varsa bios güncelleyebilir. Arkadaşınızda 3. nesil işlemci yoksa, anakartı elinize ulaştıktan sonra servise yollamanız gerekecek serviste de güncellerler.
Tamamdır teşekkürler

Top Bottom