maksimka0015
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Merhaba Max 6 k olmak üzere klavye kulaklık mouse almam lazım. Aklımda şu 3'lü var:
ASUS TUF Gaming K3 Gen II RGB Red Switch Optik Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
www.n11.com
www.n11.com
www.trendyol.com
www.akakce.com
Seçtiklerim toplam 5.5 k ediyor hem fiyat olarak hem kalite olarak iyi diye düşünüyorum. Farede ise Logitech 305 ile SteelSeries arasında kaldım. Klavyede de alternatif olrak SteelSeries'inki. Önerilerinize açığım.
ASUS TUF Gaming K3 Gen II RGB Red Switch Optik Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com

Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G305 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Blackshark V2 X Rz04-03240100-r3m1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Altın Fiyatları ve Özellikleri
Blackshark V2 X Rz04-03240100-r3m1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Altın en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
SteelSeries Rival 3 Ssm62513 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Rival 3 Ssm62513 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.764,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!Seçtiklerim toplam 5.5 k ediyor hem fiyat olarak hem kalite olarak iyi diye düşünüyorum. Farede ise Logitech 305 ile SteelSeries arasında kaldım. Klavyede de alternatif olrak SteelSeries'inki. Önerilerinize açığım.