Soğutması iyiymiş demek ki.Nitro 5 fan sesi ve ısınma sorunu yaşayan gördüm. Benim laptopun performans modunda çıkardığı sesi Nitro 5 Dengeli modda çıkarıyordu.
Soğutması iyiymiş demek ki.Nitro 5 fan sesi ve ısınma sorunu yaşayan gördüm. Benim laptopun performans modunda çıkardığı sesi Nitro 5 Dengeli modda çıkarıyordu.
"Isınma sorunu" yaşayanda vardı.Soğutması iyiymiş demek ki.
Bu bütçede 13650HX modeli daha mantıklı. 20ms panel dışında çok iyi bir laptoptur.
Her laptopta var o. İş yükünü artınca ısınıyor hepsi de."Isınma sorunu" yaşayanda vardı.
İyi o zaman sizin attığınızı alsın arkadaş."Isınma sorunu" yaşayanda vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu bütçede 13650HX modeli daha mantıklı. 20ms panel dışında çok iyi bir laptoptur.
Yüksek fan sesinde ısınma sorunu yaşayan var.Her laptopta var o. İş yükünü artınca ısınıyor hepsi de.
Bir kişinin tecrübesi genellenemez. Kronik bir problem olup olmadığına bakılır. Nitro 16'yla alakalı çoğu deneyim olumlu. Ayrıca oyun oynayacak adama RTX4060 ekran kartlı laptop atılmaz, bütçesinde RTX4070 kartlı laptoplar varken.Yüksek fan sesinde ısınma sorunu yaşayan var.
Bu laptoptaki 4070 in watt değeri nedir?
Acer servisinin rezalet olduğunu birçok kişi söylüyor.Bir kişinin tecrübesi genellenemez. Kronik bir problem olup olmadığına bakılır. Nitro 16'yla alakalı çoğu deneyim olumlu. Ayrıca oyun oynayacak adama RTX4060 ekran kartlı laptop atılmaz, bütçesinde RTX4070 kartlı laptoplar varken.
Casper alınmaz.Bu laptoptaki 4070 in watt değeri nedir?
Acerde kronik bı ısınma sorunu var yüksek fan sebebide odur zaten 1 2 3 ay falan geçer bişey olmaz ama 4 5 6 da sıkıntı yaşarsınHer laptopta var o. İş yükünü artınca ısınıyor hepsi de.
Servisi rezalet olmayan hangi üretici var merak ediyorum. Casper ve Monster mı?Acer servisinin rezalet olduğunu birçok kişi söylüyor.
Lenovo, MSI gibi hala servisi idare eden markalar var.Servisi rezalet olmayan hangi üretici var merak ediyorum. Casper ve Monster mı?
Laptop alınca önce türk markalarından uzak durun derler sonrada çok ucuz olanlardanBu laptoptaki 4070 in watt değeri nedir?
Bir kişinin tecrübesi genellenemez. Kronik bir problem olup olmadığına bakılır. Nitro 16'yla alakalı çoğu deneyim olumlu. Ayrıca oyun oynayacak adama RTX4060 ekran kartlı laptop atılmaz, bütçesinde RTX4070 kartlı laptoplar varken.