Yeterli Hocam 600w al Kafan rahat olsunYakın Zamanda 12400f ve rtx 4060 ti lı bi sistem aldım kafamdaki soru 550w rahat yetermi birde ilerde sıvı soğutma takmayı düşünüyorum gerek varmıdır sizce?
550w yeterli. sıvı soğutma fazla lüks olur orta halli bir hava soğutma işini görücektir.Yakın Zamanda 12400f ve rtx 4060 ti lı bi sistem aldım kafamdaki soru 550w rahat yetermi birde ilerde sıvı soğutma takmayı düşünüyorum gerek varmıdır sizce?
Bu çok genel bir tabir hocam.Yeterli Hocam 600w al Kafan rahat olsun
İleriye dönükte düşünmesi lazım hocamBu çok genel bir tabir hocam.
Tek kanaldan verebildiği maksimum değer önemli.
Yetmez, en az 600 + 650W tercihimdir.Yakın Zamanda 12400f ve rtx 4060 ti lı bi sistem aldım kafamdaki soru 550w rahat yetermi birde ilerde sıvı soğutma takmayı düşünüyorum gerek varmıdır sizce?
Teşekkürler hocam peki ucu ucuna mı yeter yoksa rahatlıkla yeter mi bu konuda içim pek rahat değil.550w yeterli. sıvı soğutma fazla lüks olur orta halli bir hava soğutma işini görücektir.
Peki hocam stok fan yeterli olurmu yada önereceğiniz bi soğutucu varmıRahat yeter, sıvı soğutma 12400F için gereksiz olur.
Stok fan yeterli olmaz en kötü Thermalright King120SE var 850 tl ona bakabilrsinPeki hocam stok fan yeterli olurmu yada önereceğiniz bi soğutucu varmı
Teşekkürler hocam peki ucu ucuna mı yeter yoksa rahatlıkla yeter mi bu konuda içim pek rahat değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam stok fan yeterli olurmu yada önereceğiniz bi soğutucu varmı
Teşşekkürler hocam konuyu çözüldü olarak güncelliyorum.Sadece oyun oynicak isen yeterli olur bence.