Neler Yeni

Çözüldü✓ 550W yeterli olur mu?

kepçuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
musa enes sarı
Neyse hocam konuya dönelim, eğer gamebooster kasa ile aldıysanız iptal edin ve attığımı alın. Daha iyi kasa/psu ve daha iyi ekran kartı vargeri
Mesaj otomatik birleştirildi:

O PSU 12V kanalından 456W verebiliyor, çok iyi bir değer değil ancak hazır sisteme koyuyorlar ise kesinlikle yeteceği için koyuyorlar.
siparişi hazırda verdim şuanda kalsa bir sorun yaşarmıyım geldiğinde psu yu değiştireyimmi?

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak
O PSU 12V kanalından 456W verebiliyor, çok iyi bir değer değil ancak hazır sisteme koyuyorlar ise kesinlikle yeteceği için koyuyorlar.
Olay yetip yetmemesi değil, kalitesiz olması ve ayrıyeten itopya tamamen aldığı paraya bakar; yani öyle "bu iyi koyalım" demez, adamların sistemlerine bakarsanız kar marjı yüksek diye gamebooster ve powerboost'dan geçilmiyor site.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
siparişi hazırda verdim şuanda kalsa bir sorun yaşarmıyım geldiğinde psu yu değiştireyim mi?
Dostum PSU Çin malı bir ürünün logo basılmış hali.
Aynısının farklı markası bende var. 2020 10 Eylül'de aldım.
Sistem çok ağır bir sistem değil henüz bir sorun yaşamadım ancak sıfırdan alacak birine önermezdim.

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak

siparişi hazırda verdim şuanda kalsa bir sorun yaşarmıyım geldiğinde psu yu değiştireyimmi?
Hocam siparişi 5dk önce vermediniz mi? İade edin, attığımı alın. Sizin için en sağlıklı yol bu olur.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Olay yetip yetmemesi değil, kalitesiz olması ve ayrıyeten itopya tamamen aldığı paraya bakar; yani öyle "bu iyi koyalım" demez, adamların sistemlerine bakarsanız kar marjı yüksek diye gamebooster ve powerboost'dan geçilmiyor site.
Başlık yeterli olur mu? Olduğu için yazdım, ben çok iyi bir PSU demedim zaten.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika

kepçuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
musa enes sarı
Aynı paraya vento kasa ile verseydin keşke ama diğer arkadaşın attığı sistem daha iyi. İptal edip onu al deho

Aynı paraya vento kasa ile verseydin keşke ama diğer arkadaşın attığı sistem daha iyi. İptal edip onu al derim ben.
hocam şunu merak ediyorum sistemde bir arıza yaşanırmı yada sisteme bir hasar verir mi?

eggmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Egemen Parlak

hocam şunu merak ediyorum sistemde bir arıza yaşanırmı yada sisteme bir hasar verir mi?
Hocam şöyle açıklayayım: ilk olarak kalitesiz bir güç kaynağı kullanmak sağlıklı değildir, olası voltaj dalgalanmalarında fişi çeker ve kendini bozması yetmez ekran kartı ve bilumum parçayı da bozar. İkinci olarak da sistem f/p değil, attığım sistemi öneririm her halükarda.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika

Şimdi kesin yaşarsın veya yaşamazsın diyemem. Bu forumda ve diğer forumlarda belli markalar dışında diğer markalara aşırı derecede bir düşmanlık var ve haklılık payları da var. 3 yıl rampage psu kullandım bir kere sorun yaşamadım ama şans işi bu. Aynı paraya daha kalitelisini almak varken niye kalitesiz alayım. Soruna gelecek olursak evet hasar verir.

İptal edip farklı bir şey alman en sağlıklısı.

kepçuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
musa enes sarı
Hocam şöyle açıklayayım: ilk olarak kalitesiz bir güç kaynağı kullanmak sağlıklı değildir, olası voltaj dalgalanmalarında fişi çeker ve kendini bozması yetmez ekran kartı ve bilumum parçayı da bozar. İkinci olarak da sistem f/p değil, attığım sistemi öneririm her halükarda.
hocam geldiğinde değiştireilirmiyiz ?

Top Bottom