https://www.itopya.com/modart-x12in...-3x-12g-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-_h25135 sistemine Intel Core i5 12400F ekledim 550W yeterli olur mu?
Neyse hocam konuya dönelim, eğer gamebooster kasa ile aldıysanız iptal edin ve attığımı alın. Daha iyi kasa/psu ve daha iyi ekran kartı vargeri
siparişi hazırda verdim şuanda kalsa bir sorun yaşarmıyım geldiğinde psu yu değiştireyimmi?O PSU 12V kanalından 456W verebiliyor, çok iyi bir değer değil ancak hazır sisteme koyuyorlar ise kesinlikle yeteceği için koyuyorlar.
Olay yetip yetmemesi değil, kalitesiz olması ve ayrıyeten itopya tamamen aldığı paraya bakar; yani öyle "bu iyi koyalım" demez, adamların sistemlerine bakarsanız kar marjı yüksek diye gamebooster ve powerboost'dan geçilmiyor site.O PSU 12V kanalından 456W verebiliyor, çok iyi bir değer değil ancak hazır sisteme koyuyorlar ise kesinlikle yeteceği için koyuyorlar.
Dostum PSU Çin malı bir ürünün logo basılmış hali.siparişi hazırda verdim şuanda kalsa bir sorun yaşarmıyım geldiğinde psu yu değiştireyim mi?
Hocam siparişi 5dk önce vermediniz mi? İade edin, attığımı alın. Sizin için en sağlıklı yol bu olur.Mesaj otomatik birleştirildi:
siparişi hazırda verdim şuanda kalsa bir sorun yaşarmıyım geldiğinde psu yu değiştireyimmi?
Başlık yeterli olur mu? Olduğu için yazdım, ben çok iyi bir PSU demedim zaten.Olay yetip yetmemesi değil, kalitesiz olması ve ayrıyeten itopya tamamen aldığı paraya bakar; yani öyle "bu iyi koyalım" demez, adamların sistemlerine bakarsanız kar marjı yüksek diye gamebooster ve powerboost'dan geçilmiyor site.
Doğru diyorsunuz, kalitesiz olduğunu da belirtseydiniz iyi olurdu.Başlık yeterli olur mu? Olduğu için yazdım, ben çok iyi bir PSU demedim zaten.
gamebooster ile vermişim hocamVento kasa ile mi verdin yoksa gamebooster ile mi?
Arkadaşım sen iade et o sistemi bence, senin başına bela açar ben diyim.gamebooster ile vermişim hocam
Aynı paraya vento kasa ile verseydin keşke ama diğer arkadaşın attığı sistem daha iyi. İptal edip onu al derim ben.gamebooster ile vermişim hocam
Aynı paraya vento kasa ile verseydin keşke ama diğer arkadaşın attığı sistem daha iyi. İptal edip onu al deho
hocam şunu merak ediyorum sistemde bir arıza yaşanırmı yada sisteme bir hasar verir mi?Aynı paraya vento kasa ile verseydin keşke ama diğer arkadaşın attığı sistem daha iyi. İptal edip onu al derim ben.
Hocam şöyle açıklayayım: ilk olarak kalitesiz bir güç kaynağı kullanmak sağlıklı değildir, olası voltaj dalgalanmalarında fişi çeker ve kendini bozması yetmez ekran kartı ve bilumum parçayı da bozar. İkinci olarak da sistem f/p değil, attığım sistemi öneririm her halükarda.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şunu merak ediyorum sistemde bir arıza yaşanırmı yada sisteme bir hasar verir mi?
Şimdi kesin yaşarsın veya yaşamazsın diyemem. Bu forumda ve diğer forumlarda belli markalar dışında diğer markalara aşırı derecede bir düşmanlık var ve haklılık payları da var. 3 yıl rampage psu kullandım bir kere sorun yaşamadım ama şans işi bu. Aynı paraya daha kalitelisini almak varken niye kalitesiz alayım. Soruna gelecek olursak evet hasar verir.Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam şunu merak ediyorum sistemde bir arıza yaşanırmı yada sisteme bir hasar verir mi?
hocam geldiğinde değiştireilirmiyiz ?Hocam şöyle açıklayayım: ilk olarak kalitesiz bir güç kaynağı kullanmak sağlıklı değildir, olası voltaj dalgalanmalarında fişi çeker ve kendini bozması yetmez ekran kartı ve bilumum parçayı da bozar. İkinci olarak da sistem f/p değil, attığım sistemi öneririm her halükarda.