umtb
80+
Kaanı dinleyin hocamAcer dusunmuyorum hocam
Kaanı dinleyin hocamAcer dusunmuyorum hocam
Asus rog strix g16 rtx4060lı olan modeli aldım hocam saolun yine de ama aklımda şunu almak var hâlâ https://app.hb.biz/r24xpyYzSpsY iade etmeye deger mi sizce?Kaanı dinleyin hocam
Nitro 16 en mantıklısıydı boşuna 4060 almışsınız.Asus rog strix g16 rtx4060lı olan modeli aldım hocam saolun yine de ama aklımda şunu almak var hâlâ https://app.hb.biz/r24xpyYzSpsY iade etmeye deger mi sizce?
Hocam nitroya çok guvenemedim tamam kagit ustunde veriler guzel ama ısınma durumunu ve kalitesini goz onunde bulundurarak ekran kartindan kıstım açıkcası zaten AAA oyunları oynamayacagim pubg r6 rocket league gibi orta halli oyunlar oynayacagimNitro 16 en mantıklısıydı boşuna 4060 almışsınız.
Nitro 16 sıvı metale sahip bir laptop nasıl ısınsın?Hocam nitroya çok guvenemedim tamam kagit ustunde veriler guzel ama ısınma durumunu ve kalitesini goz onunde bulundurarak ekran kartindan kıstım açıkcası zaten AAA oyunları oynamayacagim pubg r6 rocket league gibi orta halli oyunlar oynayacagim
rogda da sıvı metal macun var akma riski o modelde mevcut hatta bir arkadaşıma denk geldi. gereksiz para vermişsiniz o laptopa 4070 varken. paneli de nitro16nın fersah fersah gerisindedir.Hocam nitroya çok guvenemedim tamam kagit ustunde veriler guzel ama ısınma durumunu ve kalitesini goz onunde bulundurarak ekran kartindan kıstım açıkcası zaten AAA oyunları oynamayacagim pubg r6 rocket league gibi orta halli oyunlar oynayacagim
Hocam siz nitro 16dan sponsorluk falan mi aldiniz yani hangi foruma baksam nitro 16 oneriyorsunuz tamam laptop iyi olabilir ama her sey sana sagladigi donanimdan ibaret degil rog kalitesi nitrodan farkli segment predator olsa tamam da nitro benim zevkime uyusmadi yaniNitro 16 sıvı metale sahip bir laptop nasıl ısınsın?
Predator Neo ile Nitro 16 aşağı yukarı aynı kasaya sahip.Hocam siz nitro 16dan sponsorluk falan mi aldiniz yani hangi foruma baksam nitro 16 oneriyorsunuz tamam laptop iyi olabilir ama her sey sana sagladigi donanimdan ibaret degil rog kalitesi nitrodan farkli segment predator olsa tamam da nitro benim zevkime uyusmadi yani
Tamam iade ediyorum o zamanrogda da sıvı metal macun var akma riski o modelde mevcut hatta bir arkadaşıma denk geldi. gereksiz para vermişsiniz o laptopa 4070 varken. paneli de nitro16nın fersah fersah gerisindedir.
62 bine güzel bi omen vardı metal macun risk istemiyorum derseniz.Tamam iade ediyorum o zaman
O omeni biliyorum da hocam 17.3inc bana buyuk geliyor universitede yanimda olmasi lazim o sebeptenctercih etmedim62 bine güzel bi omen vardı metal macun risk istemiyorum derseniz.
victus vardı 16 inch 7840hs modeli ona baktınız mıO omeni biliyorum da hocam 17.3inc bana buyuk geliyor universitede yanimda olmasi lazim o sebeptenctercih etmedim
Nitro 16 varken Victusmu alınır? Nitro 16 öneriyorum.victus vardı 16 inch 7840hs modeli ona baktınız mı