Neler Yeni

55k civarlarında laptop tavsiyesi

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
predator alın bari kasa plastik ama kapak metal daha premimum rog'a göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabahtan beri nitro16 ile kafayı bozmuş kafamın etini yedi :D
kanka o elemanla 2 gündür kavga ediyorum forumda millete kendi kazık yediği loqu önerip duruyo elemana 4060 alırsın o paraya dedik gitti 4050li cihaz aldı üstüne 170w adaptörle battery drain yaşıyo gelmiş 10-15 dkda bir laptop ufak kasıyor ama cok memnunum adaptör alırsınız yinede alın diyo

Hermitus

80+ Bronze
Ya kardeşim sendeki omen zaten kronik sorunu bir seriydi. Yeni omenlerde problem yok ama hala nitro 16 öneriyorsun. Her markanın problemli bir modeli olabilir.
garip biri kendisi sorunlu laptop alınca tüm seri sorunlu sanıyor birkaç model dışında laptop asla söylemez. birisi bot demişti hak verdim şuan

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Ya kardeşim sendeki omen zaten kronik sorunu bir seriydi. Yeni omenlerde problem yok ama hala nitro 16 öneriyorsun. Her markanın problemli bir modeli olabilir.
hall sensorlu omen almış omenları karalıyo 2024 model 17 inç olanları victuslara limitli sakın almayın diyo bilgisiz birisi bu forumdan acilen banlanması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
Omenlar cok iyi laptop ilerde bu laptoptan sonra omena gecmeyi dusunuyorum benim kafamda en kalitesi omendır

PNSHER

80+ Bronze
nitro5 içindir o dediğiniz nitro16 farklı ya hani.
Benim kullandığım cihaz nitro 5 2022 modeliydi yalan yok ama incelemelerde fan sesiyle alakalı bir iyileştirme yapıldığını göremiyorum. Predatorler daha sessiz diye biliyorum.
2022 modeli
yeni nitro 16 lar

Hermitus

80+ Bronze
Benim kullandığım cihaz nitro 5 2022 modeliydi yalan yok ama incelemelerde fan sesiyle alakalı bir iyileştirme yapıldığını göremiyorum. Predatorler daha sessiz diye biliyorum.
2022 modeli
yeni nitro 16 lar
fan sesleri farklı olması lazım nitro5 lerdeki daha değişikmiş. birde nitro16yı 4000 rpmle bile soğutursunuz da nitro5 soğumaz mesela. birde maks fan değerleri de farklı nitro5 7500 nitro16 6500 olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
2022 modeli
yeni nitro 16 lar
Hocam nitro serisi biraz sikintili zaten bu sivi metal sogutma olayinda da cogu sanssiz kisiye dandik uygulandigi icin anakartlar yaniyor alinirsa predatorlar alinmali bence acerdan

Hermitus

80+ Bronze
Hocam nitro serisi biraz sikintili zaten bu sivi metal sogutma olayinda da cogu sanssiz kisiye dandik uygulandigi icin anakartlar yaniyor alinirsa predatorlar alinmali bence acerdan
predatorda da var bu olay dediğim gibi şans işi. acerin sattığı laptop sayısı ile rog bir değil rogda da çıkabilir bu durum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
predatorda da var bu olay dediğim gibi şans işi. acerin sattığı laptop sayısı ile rog bir değil rogda da çıkabilir bu durum.
Cikabilir tabi hocam ama simdi dogruya dogru ne kadar satilan urun sayisina baksakta asusta ciddi oranda boyle bi problem yoktu umarim da kimsede olmaz

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
hocam rogdada cıkabilir sonucta bu sıvı metal ama benim şikayetlerde gördüğüm kadarıyla 10 kişiyse çoğu nitrolardan şikayetçi bence acerda sıvı metal uygulamasını bi gözden gecirmeli ben cok cok az denk geldim başka markadalarda bu sıvı metalin fabrikasyon olarak kötü cıkmasını
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam rogdada cıkabilir sonucta bu sıvı metal ama benim şikayetlerde gördüğüm kadarıyla 10 kişiyse çoğu nitrolardan şikayetçi bence acerda sıvı metal uygulamasını bi gözden gecirmeli ben cok cok az denk geldim başka markadalarda bu sıvı metalin fabrikasyon olarak kötü cıkmasını
birde nitrolarda nitro sensede baya bi problem çıkartabiliyormus gördüğüm ve duydugum kadarıyla yazılım konusundada ciddi sıkıntıları varmış nitroların

Top Bottom