Neler Yeni

55k civarlarında laptop tavsiyesi

Hermitus

80+ Bronze
Hocam konu disi ama sizin laptopun fps durumu hakkinda ufak bilgiler verir misiniz mesela ortalama kac fps aliyorsunuz oyandiginiz oyunlarda ve islemci sicakligi ne durumda oluyor
bendeki sıvı metal macun sorunsuz o yüzden soğutması iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir

Hermitus

80+ Bronze
Anladim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki hocam rtx4060 mobil bakimi yaptirilirsa 5-6 yil goturur mu sizce?
ne oynadığınıza hangi grafiklerle vs bunlar önemli ama bence hayır götürmez şuan bile 6 gb vrami aşan oyunlar var yakında 2-3 seneye 8 gb vram dolacaktır diye tahmin ediyorum. yani 3-4 sene sonra benim için 4060 götürmez en azından benim için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
ne oynadığınıza hangi grafiklerle vs bunlar önemli ama bence hayır götürmez şuan bile 6 gb vrami aşan oyunlar var yakında 2-3 seneye 8 gb vram dolacaktır diye tahmin ediyorum. yani 3-4 sene sonra benim için 4060 götürmez en azından benim için.
Zaten hocam bir laptopun omru yaklassik 4 yıl benim gozumde 4 yil sonra rtx70 serisi cikmis olacak suanki gtx1060lar gibi degeri olur anladim tavsiyeleriniz icin hocam ben sanirim iade etmeyecegim

Hermitus

80+ Bronze
Zaten hocam bir laptopun omru yaklassik 4 yıl benim gozumde 4 yil sonra rtx70 serisi cikmis olacak suanki gtx1060lar gibi degeri olur anladim tavsiyeleriniz icin hocam ben sanirim iade etmeyecegim
hocam o kadar dedim rog fiyatını hak etmiyor diye ama siz bilirsiniz tabii hayırlı olsun demek düşer bize :)

PNSHER

80+ Bronze
burda ufak bir düzeltme yapayım nitro16nın videoda sıcak görünme sebebi testlerin performans modu ve oto fanda yapılmasından dolayı.
Nitroyu maksimum fanda kullanabilecek bir insan evladı tanımıyorum. Oto fandaki gürültüsü bile yeterince yüksek.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
konuyu biraz okuma şansı buldum sakın qwerty denen fanboyluk yapan cahil elemanı dinlemeyin yine sallamış bol keseden bu iki cihazdan birisini alın ve gecin https://www.hepsiburada.com/hp-omen...xAwkf-1v7M7sKExr36gaAiWUEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
ikiside bütçelerinin kralı ve soğutmaları harika cihaz 0 kronik sıkıntı ikiside sizi mağdur etmez

Hermitus

80+ Bronze
Nitroyu maksimum fanda kullanabilecek bir insan evladı tanımıyorum. Oto fandaki gürültüsü bile yeterince yüksek.
nitro5 içindir o dediğiniz nitro16 farklı ya hani.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
hocam o kadar dedim rog fiyatını hak etmiyor diye ama siz bilirsiniz tabii hayırlı olsun demek düşer bize :)
Hocam haklisiniz etmiyor o paraya victus alabilirdim ama dedigim gibi victus icime sinmiyor yani bi sey gibi sıfır yeni kasa bi fiat mı yoksa 2 3 yıl once cıkan bir mercedes gibi victus her ne kadar suan kagit ustunde onde de olsa benim fikrim kullanilan malzemelerin kalitesi uzun omurluluk acisindan daha onemli ha ama belki rogu begenmezsem acer predatoru alirim vatandan 56ya

Hermitus

80+ Bronze
Hocam haklisiniz etmiyor o paraya victus alabilirdim ama dedigim gibi victus icime sinmiyor yani bi sey gibi sıfır yeni kasa bi fiat mı yoksa 2 3 yıl once cıkan bir mercedes gibi victus her ne kadar suan kagit ustunde onde de olsa benim fikrim kullanilan malzemelerin kalitesi uzun omurluluk acisindan daha onemli ha ama belki rogu begenmezsem acer predatoru alirim vatandan 56ya
predator alın bari kasa plastik ama kapak metal daha premimum rog'a göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:

konuyu biraz okuma şansı buldum sakın qwerty denen fanboyluk yapan cahil elemanı dinlemeyin yine sallamış bol keseden bu iki cihazdan birisini alın ve gecin https://www.hepsiburada.com/hp-omen...xAwkf-1v7M7sKExr36gaAiWUEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
ikiside bütçelerinin kralı ve soğutmaları harika cihaz 0 kronik sıkıntı ikiside sizi mağdur etmez
sabahtan beri nitro16 ile kafayı bozmuş kafamın etini yedi :D

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Tuna
evet nitro gürültülü çalışan bir cihaz benimde 1 haftalık bir nitro kullanma deneyimim olmustu kulaklık takmana ragmen bence rahatsız edici bir fanları var

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tarık Emir
Hocam o hp omen 15,6 inc olsa almistim ama dedigim gibi tasimak icin zor ve unide kullanacam fakat victusa yorumumu belirttim

PNSHER

80+ Bronze
Omenlere bulaşmayın şubatta aldım hala iade olmadı. THH başvurdum.
Ya kardeşim sendeki omen zaten kronik sorunu bir seriydi. Yeni omenlerde problem yok ama hala nitro 16 öneriyorsun. Her markanın problemli bir modeli olabilir.

Top Bottom