Oled bakıyorum demişya zatenNe olursa olsun Oled tv al dostum
he görmedim orayı direkt uyarmak istedim çünkü o fiyatlara en iyi oled gider .dOled bakıyorum demişya zaten
Alttaki model de daha güçlü hoparlör var ama 144Hz değil max 120Hz. tek fark bu. Bana 144 gerekmiyor, alttakini alıcam galiba : DBu nasıl? Özellikleri burada yazıyo yada samsungun sitesinden bakabilirsin.![]()
Samsung 55’’ OLED 4K S90C (2023) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Samsung 55’’ OLED 4K S90C (2023) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Samsung 55’’ OLED 4K S90C (2023) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burda daha ucuz ama türkcellden alınır mı? Bilmiyorum ha birde bu modelde var bunuda incele![]()
OLED TV Fiyatları & OLED Ekran & Televizyon Modelleri - Pasaj
OLED TV fiyatları ve en iyi modelleri Pasaj'da! 55-77 inç arası 4K Smart OLED TV seçeneklerini yüksek görüntü kalitesi ve avantajlı fiyatlarla Pasaj'da keşfedin.www.turkcell.com.tr
Özellikleri![]()
İkisinin karşılaştırması
Bencede alttaki daha iyi eğer oyun oynamayacaksan ve kendinde televizyon modellerine bak o fiyatta benim attıklarımla karşılaştır almadan önceAlttaki model de daha güçlü hoparlör var ama 144Hz değil max 120Hz. tek fark bu. Bana 144 gerekmiyor, alttakini alıcam galiba : D