Oled bakıyorum demişya zatenNe olursa olsun Oled tv al dostum
he görmedim orayı direkt uyarmak istedim çünkü o fiyatlara en iyi oled gider .dOled bakıyorum demişya zaten
Alttaki model de daha güçlü hoparlör var ama 144Hz değil max 120Hz. tek fark bu. Bana 144 gerekmiyor, alttakini alıcam galiba : DBu nasıl? Özellikleri burada yazıyo yada samsungun sitesinden bakabilirsin.![]()
Samsung 55’’ OLED 4K S90C (2023) Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Samsung 55’’ OLED 4K S90C (2023) ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Samsung 55’’ OLED 4K S90C (2023) fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burda daha ucuz ama türkcellden alınır mı? Bilmiyorum ha birde bu modelde var bunuda incele![]()
OLED TV Modelleri & OLED Televizyon Fiyatları - Pasaj
OLED TV ve OLED televizyon fiyatları Turkcell Pasaj’da! 55–77 inç Smart OLED modeller, 4K/120 Hz görüntü kalitesiyle şimdi keşfedin.www.turkcell.com.tr
Özellikleri![]()
Samsung 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV - Fiyatı, Yorumları
Samsung 55S95B 55" 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart OLED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
İkisinin karşılaştırması
Bencede alttaki daha iyi eğer oyun oynamayacaksan ve kendinde televizyon modellerine bak o fiyatta benim attıklarımla karşılaştır almadan önceAlttaki model de daha güçlü hoparlör var ama 144Hz değil max 120Hz. tek fark bu. Bana 144 gerekmiyor, alttakini alıcam galiba : D