merhab stok fan ıle mı kullanıyorsunuz? benım ıslemcım r23 de bu skorların uzerınde cıkamadıBugün 5600 işlemciye geçtim cinebench r23 te skorum 10760 civarı stok oc yapmadım.
10 dakikada max sıcaklık 57 iyi mi? puan sıcaklık ?
kullandıgınız sogutucu nedir pekı benım ıslemcısım oyunlarda 90 dercelere kadar cıkıyorStok fan değil hocam 10600 falan çıkmıştı bende
Benim oyunlarda 55 dereceden yukarı çıkmıyorkullandıgınız sogutucu nedir pekı benım ıslemcısım oyunlarda 90 dercelere kadar cıkıyor
Buyrun hocam sıcaklıllar ve puan nasıl sizceSıcaklık gayet iyi, puan normal gibimsi. Tekli çekirdek skorun kaç?
İkiside normal gözüküyor. Soğutucuyu ne zaman ne kadara almıştınız? Performansını beğendim.Benim oyunlarda 55 dereceden yukarı çıkmıyor
Cooler master ma410p kule tipi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyrun hocam sıcaklıllar ve puan nasıl sizce
Sinerji pc den geçen sene 450 tl te almıştım soğutucu çok iyi baba kaliteli bir soğutucu içinden çıkan macunuda çok kaliteli şuan ne kadar bilmiyorum satışı yoktu en son varsada amazonda vardır baktım vatanda 1000 küsür tl amazon da var ama almanya satışı yurt dışından 630 tl mi ne sanırım gümrük vs varmı bilmiyorumİkiside normal gözüküyor. Soğutucuyu ne zaman ne kadara almıştınız? Performansını beğendim.