5600 XT VS 2060S

performans olarask 5700XT daha iyi bunu testlerde bende gördüm ama işte öbür tarafta nvdia var yazılım olarak amd düzeltti diyende var kafam karışık :D
Nvidia'nın defalarca eski kartların performanslarını yazılım ile düşürdüğü ortaya çıktı, ona göre yap seçimini :)

Nvidia'nın defalarca eski kartların performanslarını yazılım ile düşürdüğü ortaya çıktı, ona göre yap seçimini :)
:ROFLMAO: :ROFLMAO: AMD fanboyuna bak hele kendini de bir şey bilir zannedip konuşuyor puahaha moderatörler de bir şey yapmamaış şansa bak kafanın içi nasıl ciciş sütünü iç uyu tatlım ne saçmalıyorsun sen? :D:D:D utanmasa AMD daha kaliteli diyecek TDP'nin anlamını bile bilmiyorsun büyük ihtimal ya da OC nasıl yapılır vs nedir aklı sıra AMD fanlığı yapıyor puahaha. neden modlar bunlara karışmıyor hayla anlamış değilim. :D

Genel performansa bakacaksın!
Attığım testlere bakmadan böyle bir cümle kurmak??? gidip sadece BF 5 gibi oyunların testini atmakla bitmiyor ha orada fark atıyorsa NVIDIA da buralarda fark atıyor genel perofrmans dediğinde aradaki güç çekimi farkı kadar fark yok model farkından bile aradaki perforamns farkı kapanıyor zaten vulkan apı açmayacak olan biri için fark bile yok gören diyecek NVIDIA 100 FPS aldığında AMD 250 FPS alıyor. :D tekrar atıyorum bak da akkılan küçük.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: AMD fanboyuna bak hele kendini de bir şey bilir zannedip konuşuyor puahaha moderatörler de bir şey yapmamaış şansa bak kafanın içi nasıl ciciş sütünü iç uyu tatlım ne saçmalıyorsun sen? :D:D:D utanmasa AMD daha kaliteli diyecek TDP'nin anlamını bile bilmiyorsun büyük ihtimal ya da OC nasıl yapılır vs nedir aklı sıra AMD fanlığı yapıyor puahaha. neden modlar bunlara karışmıyor hayla anlamış değilim. :D

Sadece bir örnek vereyim eski kartların performansına dair, bu üslupla yakında sınırsız çizerler zaten seni.

2060s, 5700xt'den daha güçlü diyen adamı ben zaten kaale almam.

Yaşına veriyorum, okullar tatil yapacak iş yok, güç yok tabii.

5700xt ve rtx 2070 rakip ve denk kartlardır aksini söyleyeni görmezden gelin arkadaşlar.

Gerekli uyarı puanlarını verdim burada.

Gerekli uyarı puanlarını verdim burada.
Yanlış-doğru bilgiler verilir bunlar tartışılır ama üslup konusunda şimdiden gerekli önlemleri almazsanız çoluk, çocuktan geçilmez bu forum.

Benden size küçük bir tavsiye.

Flood de yaptığı için arkadaşı 1 hafta uzaklaştırdım.

Bende bu kanaldan inceledim. Sözde aynı fiyatlar ama rx5000 serisinin stokları az olmasına rağmen hala ucuz.

Hayır 5700 bile 2060s i kovalıyor performans da arkadaş hangi kaynaktan bakıyorsa daha iyi 2060s Rx5700xt den.

Sadece bir örnek vereyim eski kartların performansına dair, bu üslupla yakında sınırsız çizerler zaten seni.

2060s, 5700xt'den daha güçlü diyen adamı ben zaten kaale almam.

Yaşına veriyorum, okullar tatil yapacak iş yok, güç yok tabii.

5700xt ve rtx 2070 rakip ve denk kartlardır aksini söyleyeni görmezden gelin arkadaşlar.
Attığım incelemeye baktın mı? AMD fanboyu musunuz? ayrıca.
Blender-2.80-Heterogeneous-Rendering-Testing-BMW-Project-680x533.webp

hangisi daha iyi çıkmış?

Yanlış-doğru bilgiler verilir bunlar tartışılır ama üslup konusunda şimdiden gerekli önlemleri almazsanız çoluk, çocuktan geçilmez bu forum.

Benden size küçük bir tavsiye.
Yaş kaç?

Hayır 5700 bile 2060s i kovalıyor performans da arkadaş hangi kaynaktan bakıyorsa daha iyi 2060s Rx5700xt den.
Bu kanal yalan testler ya da kafa karıştırıcı incelemeleri hakkında çok konuşuldu haberin yok mu? videoyu izlersen anlarsın AMD'nin NVIDIA'yı geçtiği çeşitli oyunlar var ve genellikle bu kanal onları sıralıyor en iyi kanıtı attığım incelemeden bakabilirsiniz yabancı donanımarşivi kanalı(techpowerup) :D forumların simgeleri bile aynı gibi.

Geri