9070XT EKRAN KARTINA AM4 İŞLEMCİ ÖNERİSİ

ileride threadripper gibi olacak heralde değişmese şaşardım zaten -_-
günümüz teknolojinin sınırlarına yaklaştık diye biliriz işlemcilerdeki transistör boyutu belli bir nanometrenin altına düşmüyor buda işlemcilerin boyutunu büyütmeden performansı artıramıyacağın anlamına geliyor.
intel işlemcilerin boyutuna gelir diye tahmin ediyorum çok büyümez

Hocam XT yerine 9070 normal alsam da kurtarmazmı ?
5070 al , daha az güç ile daha iyi performans. Fiyatları da benzer. 1. Pc de 5700x3d ve 9070xt , 2. Pc de 5600 ve rx 6800 olan biri olarak diyorum ki amd almayın , yazılımı çöp. 9070xt için çok iyi diyenlerin yorumlarına aldanarak aldım ve sorunları var maalesef. Redditte daha geçen gün başlık açtım , amd adrenaline sürekli kayboluyor ve yapılan ayarlari sıfırlıyor. Başka kişilerde de oluyor mu diye ve onlarca kişi aynı sorunu yaşadığını yazdı

5070 al , daha az güç ile daha iyi performans. Fiyatları da benzer. 1. Pc de 5700x3d ve 9070xt , 2. Pc de 5600 ve rx 6800 olan biri olarak diyorum ki amd almayın , yazılımı çöp. 9070xt için çok iyi diyenlerin yorumlarına aldanarak aldım ve sorunları var maalesef. Redditte daha geçen gün başlık açtım , amd adrenaline sürekli kayboluyor ve yapılan ayarlari sıfırlıyor. Başka kişilerde de oluyor mu diye ve onlarca kişi aynı sorunu yaşadığını yazd

ya yazilimi bozuk , bir tane duzgun teknolojisi yok. nvidia teknoloji olarak bunu 10 a katlar , yapay zeka destegi vs zaten bunda yok , nvidia her turlu daha iyi. artik donanim eskisi kadar onemli degil , teknolojisi yok bunun. surekli guncellemeler ile gelen sorunlar ile ugrasacaksin , traydan kaybolacak acmaya calisacaksin , wattman yiyeceksin vs. nvidia al kafan rahat etsin

Ekran kartı markanız rx 9070 xt Sapphire mi?

BENİM NE ALMAM LAZIM KONUYU GÖRÜNCE YAZİYİM DEDİM r5 5600x var
Ekran kartı 9060xt nitro+ bütçe 7k civarı am4 istiyom bütçe yok fazla r7 5700x kafimi sizce

Ekran kartı 9060xt nitro+ bütçe 7k civarı am4 istiyom bütçe yok fazla r7 5700x kafimi sizce
fark yok ki aralarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hacm adamlar 5600 ile 6800 6800xt kullanıyordu 1080 p de 9060xt yi kaldırır bu işlemci

fark yok ki aralarında

hacm adamlar 5600 ile 6800 6800xt kullanıyordu 1080 p de 9060xt yi kaldırır bu işlemci
2k kıllancam hocam

Bu
fark yok ki aralarında

karşılaştırma şaka mı, 5600x bazı oyunlarda çok önde

2k kıllancam hocam
yine bişey değiştirmezki hocam zaten attığım vidyoda ilk 1080p , 1440p ve 4k testleri sırayla yapıyor bitek cs de aralarında 30 fps fark oluşuyor high ayarlarda onun haricinde tıpkısının aynısı verdiğiniz paraya deymezki

2k kıllancam hocam

Bu

bazı oyunlarda gelen güncellemelerle bu şekilde farklar aşırı yüksek olabiliyor gelecek yeni güncellemelerle düzeltirler bu fpsfarkını

2k kıllancam hocam

Bu

5700x e verdiğin paraya deymez yani
kendim görmeden inanmam dersen sen bilirisin :D

5070 al , daha az güç ile daha iyi performans. Fiyatları da benzer. 1. Pc de 5700x3d ve 9070xt , 2. Pc de 5600 ve rx 6800 olan biri olarak diyorum ki amd almayın , yazılımı çöp. 9070xt için çok iyi diyenlerin yorumlarına aldanarak aldım ve sorunları var maalesef. Redditte daha geçen gün başlık açtım , amd adrenaline sürekli kayboluyor ve yapılan ayarlari sıfırlıyor. Başka kişilerde de oluyor mu diye ve onlarca kişi aynı sorunu yaşadığını yazdı
Bendede 6900xt var yazılımı ilk kurduğumda sürekli ayarlar sıfırlanıyordu doğru bir gözlem , sinir etmişti hatta ama şuanda bir sorun yok çok güzel çalışıyor , onun haricinde ben gayet memnunum ultra ayarlarda 2k da muazzam bir performans sunuyor.
Kimse istemez böyle bir sorun ile karşılaşmayı o konuda haklısınız.

Evet. Sapphire pulse

Bu videoda rx 9070 xt ekran kartında yaşanan bazı sorunlardan bahsetmişti Recep Baltaş. Videonun 6:10 zamanında Sapphire önermediğini söylemişti. Bu durumların bu marka ile alakalı olabileceğine dair birinin yorumunu okumuştu. Yani sorun direkt Amd'de değil de Sapphire markasında olabilir.

Aynı videonun yorumlar kısmında Amd ekran kartı kullananların çoğunun bu ekran kartlarından mutlu olduğunu ve benzer sorunları yaşamadığını yazdığı yorumları görebilirsiniz.

Şahsi yorumum rtx 5070'e ben sıcak bakmıyorum 12 gb vram yüzünden. rtx 5070 ti fiyatları da uçtu. Bu sebeple 9070 xt ekran kartı alımını veya aynı fiyat bandında ikinci el rtx 4080, rtx 4070 ti super ekran kartı alımını daha uygun buluyorum.

yine bişey değiştirmezki hocam zaten attığım vidyoda ilk 1080p , 1440p ve 4k testleri sırayla yapıyor bitek cs de aralarında 30 fps fark oluşuyor high ayarlarda onun haricinde tıpkısının aynısı verdiğiniz paraya deymezki

bazı oyunlarda gelen güncellemelerle bu şekilde farklar aşırı yüksek olabiliyor gelecek yeni güncellemelerle düzeltirler bu fpsfarkını

5700x e verdiğin paraya deymez yani
kendim görmeden inanmam dersen sen bilirisin :D
Yok hocam almaktan vazgeçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,325
Üyeler
184,925
Son üye