ayıp hocam ne kötülüğümüzü gördün( x123 yada thermalrigth peerless alabilirsin)keşke banada yardımcı olsaydınız yazıklar olsun. edited
İd cooling se224xtskeşke banada yardımcı olsaydınız yazıklar olsun. edited
Yazdım ama sanırım bi 5 gün kimse cevap vermedi sonra editledim.Yazıklar olsun yazacanıza fiyat bütçe ve kasa gibi unsurları belirtsen daha hayırlı olurdu. Yukarda yine de öneriler yapılmış.
Tmm o artık sorun değil. Hala alınacaksa soğutucu, bütçe ve kasa belirtin ( işlemci soğutucu yükseklik cm için) Öneriler tam doğru olsun.Yazdım ama sanırım bi 5 gün kimse cevap vermedi sonra editledim.
Tmm o artık sorun değil. Hala alınacaksa soğutucu, bütçe ve kasa belirtin ( işlemci soğutucu yükseklik cm için) Öneriler tam doğru olsun.
Ezbere yapılan tavsiyeler kasa ile şansa ufak bir ihtimal uyumlu olmayabilir. Bütçe açısından da tutarlı olmayabilir öneriler.
Yukarda önerilen tavsiyeler 15.5 / 16 cm kule tipi soğutucu boşluğu olan kasaya sığarlar.
Snowman T6 ultra. İ5 12400f için kullanıyorum gayet sağlam soğutucu. Ama camı belki kapatamayabilirsin.keşke banada yardımcı olsaydınız yazıklar olsun. edited