spec delta rgb var , fazla oynuyorum o yüzden de olabilr evetKasanız nedir bana fazla geldi sıcaklıklarınız fazla oynamaktan olabilir ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
@KeReM 1963
spec delta rgb var , fazla oynuyorum o yüzden de olabilr evetKasanız nedir bana fazla geldi sıcaklıklarınız fazla oynamaktan olabilir ama
@ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
@KeReM 1963
Bence sizde bir kasanizi temizleyin 80dereceye çıkıyormuş bence fazla iyi bir sıvı soğutma olmasına görespec delta rgb var , fazla oynuyorum o yüzden de olabilr evet
Fazla gibi , SE-234 ile 60 derecelerde çalışıyor. Kasamında hava akışı berbat...rog ryuo 240mm ile standart fan ile kullanıyorum , sabah 7 den akşama kadar çalışıyor max 80 görmüş valorantta , 60-65 derece arası gidiyor
O zaman benim sistemimde 60 dereceyi geçmez iyi bir sıvı soğutmaylaFazla gibi , SE-234 ile 60 derecelerde çalışıyor. Kasamında hava akışı berbat...
SE-234 zaten 240mm " kaliteli " sıvı soğutmalarla denk.O zaman benim sistemimde 60 dereceyi geçmez iyi bir sıvı soğutmayla
Fazla isinmiyo stok fan çöp 5600x gibi bir işlemcide tırnak kadar kalınlıkta soğutucu var65w TDP değerine göre biraz fazla kendimde kullanıyorum maks 80 dereceyi geçmiyor stok fanla bana göre stok fani değiştiricem fakat bana biraz yinede fazla geldi işlemcinin MHz düşürsem kaç derecelere iner ?
Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum memnunum değiştirmeye gerek yok 5 derece fark eder en fazla bence gerek yokLF-280 al geç kasayı sonra da değiştirebilirsin.
Lf280 düşünüyorumSE-234 zaten 240mm " kaliteli " sıvı soğutmalarla denk.
360mm Galahad almazsan çok fark olmaz.
Neden bu kadar kötü stok fan anlamadım küçük ama bence daha iyi olabilirdiFazla isinmiyo stok fan çöp 5600x gibi bir işlemcide tırnak kadar kalınlıkta soğutucu var
Stok fan o kadar da kötü değil aslında ama bu tür ısınan işlemcilere düzgün stok fan koymuyorlar.Neden bu kadar kötü stok fan anlamadım küçük ama bence daha iyi olabilirdi
Cidden wraith prism olsa gayet iyi olurdu ama adamlar koymamış maalesefStok fan o kadar da kötü değil aslında ama bu tür ısınan işlemcilere düzgün stok fan koymuyorlar.
Minicik stok soğutucu koymuşlar ne işe yarayacak o. Eğer Wraith Prism koysalardı gideri olurdu da stealth cidden çok ince ve yetersiz. 1600Af'ye ancak yetiyor.
81 geçmedi hocam diye hatırlıyorumStok soğutucu ile o işlemci biraz sıkıntı hocam. Yaz aylarında 90 dereceleri rahat görebilir.
Cidden bu işlemcide wraith prism yok mu? Aşırı şaşırdım bu kadar güçlü bir işlemcide Ryzen 3'lerle aynı soğutucuyu koymak pek mantık işi değil.Cidden wraith prism olsa gayet iyi olurdu ama adamlar koymamış maalesef
81 geçmedi hocam diye hatırlıyorum
O da oyunda oyun arasında bile 70 e düşüyor kısa sürede
R5 diye koymamışlar amaCidden bu işlemcide wraith prism yok mu? Aşırı şaşırdım bu kadar güçlü bir işlemcide Ryzen 3'lerle aynı soğutucuyu koymak pek mantık işi değil.