webe özel olanlarda her zaman taksit vardı. Bu sefer sistemsel bi hata var gibime geldi.webe özel olduğu için taksit yoktu. o yüzden biraz uzun sürmüş olabilir. ara ara stok geldi. denedim taksit yapmadığı için alamadım...![]()
webe özel olanlarda her zaman taksit vardı. Bu sefer sistemsel bi hata var gibime geldi.webe özel olduğu için taksit yoktu. o yüzden biraz uzun sürmüş olabilir. ara ara stok geldi. denedim taksit yapmadığı için alamadım...![]()
aradım hata mı var taksit olmuyor dedim. webe özel olduğu için taksit olmuyor olabilir dedi. yani pek sallamadı...webe özel olanlarda her zaman taksit vardı. Bu sefer sistemsel bi hata var gibime geldi.
fiyat iyi değil diyor arkadaşlar ama ben anlamadım bu sistemde satılan piyasadaki en ucuz parçaları toplasak yine yaklaşık 4 bin tl daha ucuza geliyor. Bu fiyata daha uygun satılan bu standartta sistem varsa onu paylaşalım.stok var şu an almak isteyen kaçırmasın
Aynen bu bilgiye benim de ihtiyacım var.Bunları nerde paylasıyuolar
arada girip bakarım indirim var mı diye denk geldiAynen bu bilgiye benim de ihtiyacım var.
Bence çok iyi fiyatFiyat çok iyi falan değil!?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yoo değil
Mesut Çevikin videosunda paylaşılmış tak çalıştırdaAynen bu bilgiye benim de ihtiyacım var.