Oyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsun? MSİ Afterburner ile oyundaki değerleri de görmemiz lazım.Arkadaşlar fotodaki durum normal mi? GoW'un kullanımına bakar mısınız?
UltraOyunu hangi grafik ayarlarında oynuyorsun? MSİ Afterburner ile oyundaki değerleri de görmemiz lazım.
3060ti ile nasıl o kadar FPS aliyon laUltra
%55 falan olduğuna bakmayın, yeri geliyor %95 oluyor.
E ozaman ben 4060ti kart ile aynı şeyleri acarsam +140 gorurmuyumDLSS Kalite ve NVIDIA Resizable bar açık
Ama burda Dlss ve resizable açık değilki
İşlemci ve ekran kartı kullanımı fotoğrafta iyi kullanımlar sapıttığında drop kasma olmuyorsa sorun yok optimizasyonla ilgilidir (korsan oyunlarda da bu tarz sorunlar görülür)Ultra
%55 falan olduğuna bakmayın, yeri geliyor %95 oluyor. Aynı zamanda %33 bile oluyor. Sistem videolarında neredeyse sürekli %30-40 aralığıKul
Steam'den oynuyorum. GoW oynadın mı bilmiyorum merkezdeki çemberin içine girdiğimde işlemci fırlıyor. Saçmalık.İşlemci ve ekran kartı kullanımı fotoğrafta iyi kullanımlar sapıttığında drop kasma olmuyorsa sorun yok optimizasyonla ilgilidir (korsan oyunlarda da bu tarz sorunlar görülür)
GoW oynadım ve aynı sorun bende de vardı oyuna bağlı bence. (Ryzen 5 3600x)Steam'den oynuyorum. GoW oynadın mı bilmiyorum merkezdeki çemberin içine girdiğimde işlemci fırlıyor. Saçmalık.