Öneri 5600X ve 3600 TERMAL MACUN ÖNERİSİ

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
422
Bu iki işlemci için termal macun önerisi lazım. İkisi içinde bir kere kullansam yeterli olur şimdilik.

AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci için NZXT KRAKEN M22 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu kullanacağım.
AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci için AMD Wraith Prism LED RGB İşlemci Soğutucu (Kule Tipi) kullanacağım.

5600x işlemcide mx-4 kullanıyorum memnunum sorun yok. teknobiyotikten orijinal olarak alabilirsin hemde 2 işlemciyede 2 kere uygularsınız tahminen

5600x işlemcide mx-4 kullanıyorum memnunum sorun yok. teknobiyotikten orijinal olarak alabilirsin hemde 2 işlemciyede 2 kere uygularsınız tahminen
Donanım arşivi incelemesinde 18 dakikada ısınıyordu diğeri 30dk dayanıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek kullanimlik
bana en az 2 kullanımlık lazım malesef

@SPARTALı nin attığı gayet yeterlidir
2 kere kullanamam ki

Son düzenleme:
Bu arada bende bu macunu hep merak etmiştim. satın aldım şimdi. Üşenmezsem macunu yenileyip denerim

2 kere kullanamam ki
Hmm anladım kusura bakma

2 kere kullanamam ki
Kullanıyorum gayet normal çalışıyor. Yine de sen bilirsin. birde CM nano partiküllü var istersen ona bak

Tabi bakarım hocam çok pahalı olmasın yeter 😄

Nano partikül olunca ne farkı oluyor hocam onu bilmiyorum da
12KW soğutma değeri var diye hatırlıyorum verilere bakmadım şuan. önerdiğim mx-4 ise 8kw civarıydı herhalde. yani daha çok iletken anlamına geliyor rakam arttıkça. Fazla uçmaya gerek yok ufak rakamlar var arada. bütçen normalse mx-4 al teknobiyotikten en az 3-4 kez kullanırsın bir işlemci için

Geri