etmezmerhaba 5600xt alcağım büyük ihtimalle bu durumda başka alınabilir bişey yok bütçemde (7200tl) ben bu sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım sonrasına bakarız 4-5 yıl boyunca çıkan her oyunu bu kart ultrada/yüksek açar mı?
yok la sistemeHocam inşallah yanlış anlamışımdır rx 5600 Xt ye 7200 TL mi vereceksiniz?
Sistemedir.Hocam inşallah yanlış anlamışımdır rx 5600 Xt ye 7200 TL mi vereceksiniz?
Korktum vallahiyok la sisteme
pişmaniyem ile mutluyummerhaba 5600xt alcağım büyük ihtimalle bu durumda başka alınabilir bişey yok bütçemde (7200tl) ben bu sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım sonrasına bakarız 4-5 yıl boyunca çıkan her oyunu bu kart ultrada/yüksek açar mı?
merhaba 5600xt alcağım büyük ihtimalle bu durumda başka alınabilir bişey yok bütçemde (7200tl) ben bu sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım sonrasına bakarız 4-5 yıl boyunca çıkan her oyunu bu kart ultrada/yüksek açar mı?
merhaba 5600xt alcağım büyük ihtimalle bu durumda başka alınabilir bişey yok bütçemde (7200tl) ben bu sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım sonrasına bakarız 4-5 yıl boyunca çıkan her oyunu bu kart ultrada/yüksek açar mı?merhaba 5600xt alcağım büyük ihtimalle bu durumda başka alınabilir bişey yok bütçemde (7200tl) ben bu sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım sonrasına bakarız 4-5 yıl boyunca çıkan her oyunu bu kart ultrada/yüksek açar merhaba 5600xt alcağım büyük ihtimalle bu durumda başka alınabilir bişey yok bütçemde (7200tl) ben bu sistemi en az 4-5 yıl kullanacağım sonrasına bakarız 4-5 yıl boyunca çıkan her oyunu bu kart ultrada/yüksek açar mı?