Neler Yeni

57 bine geliyor alınır mı? sizce bu işlemciyi fazla bilmiyorum nasıl ?

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra
Değmez çok açık ve de net. DDR5 96GB RAM olan bu modeli alırım daha iyi.
Oldukça trash ürün olduğunu belirtmek isterim ayrıca 96gb ram değil ürün açıklamasını okuyunca 48 gb ram olduğu belli oluyor arkadaşın attığı 62k lık olan laptop senin önerdiğin laptoptan daha güçlü arada 100-200 fps gibi fark olacaktır valorant gibi oyunlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle yazım hataları neredeyse tüm satıcılarda mevcut o yüzden açıklamalarını mutlaka okuyun direkt başlıkta yazana göre almayın. Mesela konu sahibinin attığı laptopta ki işlemci de yanlış ryzen 9 7945xh olmalı gerçi ben fps farkını buna göre söyledim

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
Oldukça trash ürün olduğunu belirtmek isterim ayrıca 96gb ram değil ürün açıklamasını okuyunca 48 gb ram olduğu belli oluyor arkadaşın attığı 62k lık olan laptop senin önerdiğin laptoptan daha güçlü arada 100-200 fps gibi fark olacaktır valorant gibi oyunlarda

Böyle yazım hataları neredeyse tüm satıcılarda mevcut o yüzden açıklamalarını mutlaka okuyun direkt başlıkta yazana göre almayın. Mesela konu sahibinin attığı laptopta ki işlemci de yanlış ryzen 9 7945xh olmalı gerçi ben fps farkını buna göre söyledim
Hocam 62 k değil 57 k ya geliyor sizce işlemci güçlümü alınır mı? yoksa i7 13620h modelide var

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
alabilirsin ya ram 16 gb az gelebilir ama sonradan ekleme yapabilirsin 2 ram slotu var bunda 32 gb olursa işini görecektir uzun bir süre
Anladım hocam Amd işlemciliyi seçiyim değilmi i713620h de var

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra
Veya hocam kararsız kaldım valla 144 hz ekrana değmeyebilir

N-Ra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
N-Ra
Fazla fiyat farkı yok hocam neredeyse aynı fiyatları
Sen bilirsin bende pek anladığımı söyleyemem laptoplardan ama yani zaten valorant gibi oyunlarda 300 fps üstü verir bu laptop sadece monitörü 144 hz diye bilemedim

İyi bi soğutucu da bulmanı öneririm kalitelisinden

Solider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Tutar
Sen bilirsin bende pek anladığımı söyleyemem laptoplardan ama yani zaten valorant gibi oyunlarda 300 fps üstü verir bu laptop sadece monitörü 144 hz diye bilemedim

İyi bi soğutucu da bulmanı öneririm kalitelisinden
Tmmdır hocam ben bu Amd li olana biraz daha bakayım

Top Bottom