5700 XT'ye PSU önerisi

bişe dicem ben anakart pinlerinin 8+4 doldurmasam 8+2 doldursam çalışır mı ya da performans düşüklüğü yaşarmıyım çünkü white bronzdan da düşükmüş ne bilim kötü yani
sadece 8 pini doldurabilirsin ama tam verim alamayabilirsin sonuçta sistemin baya iyi en iyi verimi alman için uğraştım yoksa ilk attığım psu yu alıp sadece 8 pin i ddoldurabilirsin +4 pin isteğe bağlı.

varya karşımıza bi tane 8+4 bi tane de ekran kartı için 8+8 pinlik 750w +80 gold psu çıksa o kadar mutlu olurum ki ama galiba piyasada yok

var da 1000 lira üstü :)
bi atarmısın dolar düşcek illaki mesela o söylediğim sistem dolar 5.50 olduğunda ki düşüyor dolar 5.50 5.60 falan olcak o zaman kaç tl olur direk alcam
Post automatically merged:

750w 80+ gold power supply 8+4 cpu pin and 8+8 pcle pin böyle bişe arıyoruz

yeni fark ettim de epey.com da 5700xt 8+8 diyor asusun sitesinde 8+2 diyor hay allahıkm ya

benim alacağım site de 8+2ymiş tamam

Son düzenleme:
bi atarmısın dolar düşcek illaki mesela o söylediğim sistem dolar 5.50 olduğunda ki düşüyor dolar 5.50 5.60 falan olcak o zaman kaç TL olur direk alcam

750w 80+ gold power supply 8+4 cpu pin and 8+8 pcle pin böyle bişe arıyoruz

yeni fark ettim de epey.com da 5700xt 8+8 diyor asusun sitesinde 8+2 diyor hay allahıkm ya
8+8 olması lazım o hiç sorun olmaz merak etmeyin psu larda yeterince pci e girişi var.

1x 20+4 Pin Güç Girişi
2x 4+4-Pin CPU çıkışı
4x 6+2-Pin PCI-Express Güç Çıkışı XD kafayı yicem yok piyasada öyle bi psu

8+8 olması lazım o hiç sorun olmaz merak etmeyin PSU larda yeterince pci e girişi var.

psularda var da ekran kartında yok ekran kartı 8+2 alıyor 8+8 takarsak olmaz psuda yer olsa da ekran kartında yok

https://prnt.sc/sik222 hani acaba şey olur mu mesela 8+2 ya 8 pine bi tane 6 bi tane 2 koysak ötekine de 1 tane 2 pin koysak olur mu bilemedim

psularda var da ekran kartında yok ekran kartı 8+2 alıyor 8+8 takarsak olmaz psuda yer olsa da ekran kartında yok

https://prnt.sc/sik222 hani acaba şey olur mu mesela 8+2 ya 8 pine bi tane 6 bi tane 2 koysak ötekine de 1 tane 2 pin koysak olur mu bilemedim
hocam siz yanlış okuyorsunuz :) 8+2 değil 8x2 o(çarpı) inanmazsanız bu videonun 3.02 dakikasına bakın : )

heeeeeeeeee tamam tamam o kadar çok gördüm ki yazıyı artık gözlerim ayırt edemiyor bi tık

acaba şey olur mu mesela 8+2 ya 8 pine bi tane 6 bi tane 2 koysak ötekine de 1 tane 2 pin koysak olur mu bilemedim ?

https://prnt.sc/sik5w6 hocam hani 8+4 ve 8+8

heeeeeeeeee tamam tamam o kadar çok gördüm ki yazıyı artık gözlerim ayırt edemiyor bi tık

acaba şey olur mu mesela 8+2 ya 8 pine bi tane 6 bi tane 2 koysak ötekine de 1 tane 2 pin koysak olur mu bilemedim ?
hayır 2 çarpı 6+2 pin takmak zorundasınız yoksa çalışmaz sistem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,471
Üyeler
191,112
Son üye
dencha
Geri