Neler Yeni

5700x3d bu sorunu anlamadım

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yunus Emre Uzun
dostlar merhaba arkadaşımın sistemi gigabyt b450 gaming x ve işlemcisi 3600x ti işlemcisini 5700x3d ye yükseltti her neyse bios updateini yaptık thermalright phantom spiriti soğutucsunu taktık pc yi açtık bi uygulamalar falan yavaş açılıyor oyunlar 3 4 dk da açılıyor pc bi hantal kısaca FPS değerlerinde bir problem yok bende kendi sistemimde 2600x ten 5600e geçmiştim böyle bir hantallık olmadı birkaç yerde formatla düzelir tarzı şeyler gördüm siz ne diyorsunuz @jombo @Gurkanpiro

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Doğan gelişigüzel
format + ramlerın hızlarını kontrol edin cl hız değerlerini

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
efe araci
hocam format atın biostan ramlerin hızını veya görev yöneticisinden ramlerin hızına bakın yüksek ihtimal temiz kurulum çözer.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam format atın biostan ramlerin hızını veya görev yöneticisinden ramlerin hızına bakın yüksek ihtimal temiz kurulum çözer.
format + ramlerın hızlarını kontrol edin cl hız değerlerini
tamamdır hocam birde soğutucu o kadar büyük ki ramler altında alıyor herhangi bir problem teşkil eder mi :D ayrı yetten şimdi birde ram takacaz 4x8 olacak 2x8 di 4 slotu formatttan sonra mı önce mi takalım

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
efe araci
tamamdır hocam birde soğutucu o kadar büyük ki ramler altında alıyor herhangi bir problem teşkil eder mi :D ayrı yetten şimdi birde ram takacaz 4x8 olacak 2x8 di 4 slotu formatttan sonra mı önce mi takalım
formattan önce takın formatlanınca temiz kurulum olsun hava soğutmanın fanını biraz yukarı kaldırısanız baskı yapmaz soğutma konusunda da sorun yaşatmaz, çok sorun yaşatacağını düşünmüyorum fakat garantiye almak her zaman iyidir 1 ram olmuş 3500 tl sonuçta.

epalo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Durmuş T.
İşletim sistemini sıfırdan kurup deneyin.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yunus Emre Uzun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
formattan önce takın formatlanınca temiz kurulum olsun hava soğutmanın fanını biraz yukarı kaldırısanız baskı yapmaz soğutma konusunda da sorun yaşatmaz, çok sorun yaşatacağını düşünmüyorum fakat garantiye almak her zaman iyidir 1 ram olmuş 3500 tl sonuçta.
öyle yaptık hocam telli yapı zate ön fanı hafif yukarı kaldırdık ramle arada milim boşluk bıraktık orta fanda klasik montaj (y)

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
efe araci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,547