5700x3d işlemci için ekran kartı yükseltmesi (RTX 3080)

cengizovic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
951
Elimde Asus Dual 5600XT var arkadaşlar. Bu kartıma alıcı çıktı. Satıp RTX 3080 almayı düşünüyorum. Bütçem max 11-12 bin lira üstünü de borç alarak tamamlayacağım. İkinci el alacağım için hangi modelleri almalıyım? Genelde ucuz olan modeller Palit, evga ve gainward modelleri. Sizce yükseltmeye ve bu paraya değer mi RTX 3080?

Değebilir fakat bütçe ne kadar?

Değer.

Elimde Asus Dual 5600XT var arkadaşlar. Bu kartıma alıcı çıktı. Satıp RTX 3080 almayı düşünüyorum. Bütçem max 11-12 bin lira üstünü de borç alarak tamamlayacağım. İkinci el alacağım için hangi modelleri almalıyım? Genelde ucuz olan modeller Palit, evga ve gainward modelleri. Sizce yükseltmeye ve bu paraya değer mi RTX 3080?
RX 6800 falan alsanız daha iyi olabilir aslında daha güncel bir kart.

RTX 3080 biraz fırsat kovalarsanız 10 bin liraya bulabileceğiniz bir kart. Yükseltmeye değer. Gainward fena değildir fakat Evga ve Palit güzel markalardır.

RX 6800 falan alsanız daha iyi olabilir aslında daha güncel bir kart.
Evet 6800XT ya da 6700XT de bakacaktım fakat 5 sene AMD ekran kartı kullandım. Biraz da NVIDIA denemek istiyorum. O yüzden 3080 düşündüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RTX 3080 biraz fırsat kovalarsanız 10 bin liraya bulabileceğiniz bir kart. Yükseltmeye değer. Gainward fena değildir fakat Evga ve Palit güzel markalardır.
Evet ama emin olamadım. Kart temiz olsun ve sıcak çalışmasın tek isteğim o. 5 sene falan kullanırım.

karta kaç liraya alıcı buldunuz ?

Geri