5700XT artık daha güçlü

1- 2070S zaten alınmaz şu an 3070 geliyor
2- O.C. potansiyeli, RT, DLSS 2.0, daha stabil driverlar, NVENC, CUDA, GeForce Exp.?? Bunlar 1000tl rahat eder.
1- Ben de onu belirttim zaten.
2- OC işine hiç girmeyelim, Navi mimarisi yabana atılamayacak kadar iyi OC kapasitesine sahip. Eski driverlarla da olsa test:

Burada az bile yapılmış. 2.2GHz'e kadar tırmanır bu kart. 2070S'i ray tracing performansı için açıkçası almazdım, sonuçları pek iç açıcı değil çünkü. Zaten o yüzden bekledim uzunca bir süre. İyi ki de beklemişim. 3000'ler canavar gibi :) 3070'i beklemedeyim. CUDA özellikle render alanlar için nimet. Yanlış hatırlamıyorsam NVENC'in alternatifi AMD'de var, Navi'ye özeldi sanırım. Getirisi nasıldı hatırlamıyorum, güncel testlere bakmak lazım. GeForce Experience'i en son 2 sene önce kullandım. Share hariç faydasız bir yazılımdı. Yeni bir şey getirmediyseler aynı düşünüyorum. 90'lardan kalan denetim panelini de acilen değiştirmeleri gerekiyor. Kullanıcı dostu bir arayüz hiç fena olmaz. 3000 satılıncaya kadar el atarlar umarım.

1000 TL farka değip değmemesi yine alan kişiye bağlı, eğer ray tracingi merak ediyorsa veya CUDA'nın gücünden yararlanması gerekiyorsa 2070S alır. Driver tarafında her iki markada da kullanıma engel herhangi bir sorun gözükmüyor, her ikisi de yeterince stabil. Daha stabil kısmı nasıl oluyor tam anlamadım. Navi sürücüleri mi kararsız? Vegalarda 2 senedir bir problem yok çünkü, Vega 56 kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,414
Üyeler
191,094
Son üye
emrhannq
Geri